Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogadac o zyciu

Polecane posty

Gość gość

jestem osoba wrazliwa wszystko strasznie przezywam nie wiem od czego zaczac czasami człowiek nie pomysli a robi chodzi o zycie codzienne a potem tego strasznoie zaluje staram sie nad tym panowac ale nie udaje mi sie jest wiele zeczy kture mnie drecza jestem strasznie nerwowa ale to dlatego mój maz lubi wypic ja tego poprostu nie nawidze jak widze ze jest pod wpływem to jestem wsciekła strasznie denerwuje mnie jego brak szacunku do mnie udawanie braku czasu dla dzieci bardziej wymigiwanie sie zeby sie nimi zainteresowac wkuza mnie pod tym wzgledem to nie mysli zdradzil mnie oczywiscie przyznał sie bo nie mógł sobie z tym poradzic patrzac mi w twarz a co zemna mi to łatwo ale jemu tak pozatym nawet chciał mnie zostawic z dziecmi dla niej jakies rozwutki z dziecmi czasami to załuje ze go poznałam bo tylko ja wiemile to małzenstwo mi przyspozyło łez i nerwów szkobda gadac czasami to mnie traktuje jak wroga jak jestesmy w pracy to idzie do kolezanek i z nimi ma tematy a mnie omija wielkim łukiem jest mi przykro bo to ja byłam przy nim kiedy mnie potrzebpował a czuje sie jak by mi dał w twarz czuje sie taka samotna z tym wszyskim moja mamusia tez traktuje nmnie i moje curki jak kogos gorszego nawet nie mam z kim pogadac o tym wszystkim kiedys muwiłam, mezowi o tym ale zbywał mnie teraz to sie nie prosze potrafie buyc wredna dla ludzi ktuzy mam pomagaja nie wiem nie chce tego ale to silniejsze odemnie w lutym mój brat alkocholik sie zastrzelił nie mam siły na to wszystko czasami jak mi ciezko to płacze pomaga mi to aleczuje sie taka samotnana nawet myslałam o samobójstwie ale poprosiłam Boga by złe mysli zabrał odemnie bo mam dzieci moje córki super sa to moje łobuziaki które kocham nad zycie

Gość gość