nieznajomy_pasjonat 0 Napisano Kwiecień 28, 2015 Witam serdecznie. Od dawna interesują mnie dojrzałe kobiety. Panie od (35-50 lat). Jestem z Gdańska i bardzo chętnie spotkałbym się z Panią na sex-spotkanie. Jeżeli znajdzie się jakaś Pani chętna na takie spotkanie to czekam na wiadomość. Ja 20-latek, 185cm wzrostu i 81 kg wagi. Z twarzy niby przystojny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2015 wszystko ok, ale ta twarz, że co, że niby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajomy_pasjonat 0 Napisano Kwiecień 28, 2015 zainteresowane Panie proszę o podawanie mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2015 ty podaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajomy_pasjonat 0 Napisano Maj 2, 2015 niunius.bmw@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davi123 0 Napisano Maj 7, 2015 może jakieś Panie z wielkopolski ? :) dav-aww@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach