Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

melka_amelka

prosze o pomoc

Polecane posty

Witam , potrzebuję porady - a mianowicie : od 3 lat jestem ze swoim obecnym mężem , a 2 lata jak po Ślubie. On ma spore rodzenstwo - lecz od samego poczatku mam dobre relacje z jego Bratem , 2 lata młodszym odemnie ja 21 a on 19 lat . Bardzo dobrze sie dogadujemy . Czy w towarzystwie czy tez na osobności . Co weekendy praktycznie lub na jakis imprezach lubimy sobie wypic , potanczyc - mój mąz nic przeciwko temu nie ma , Nawet nie zauwazylam , aby byl zazdrosny. Od jakis 9 miesiecy no moze 10 , zaczełam mojego szwagra poszczegac troche inaczej - aczkolwiek nadal jest tak jak bylo - tylko ze problem jest w tym , że On zaczął mi sie podobac . Stał sie bardziej męski , przystojny - nie tak jak inni faceci w tym wieku . Czesto razem spotykamy sie z rodzina przy piwku , czy tez grillu - ale zawsze najdluzej siedzimy my razem . Gadamy , wspominamy - zwierzamy sie sobie w miare przyzwoitosci. Lecz jakis czas temu zaczełam miec o nim sny - rówiez erotyczne ;/ Marzyło mi sie aby sie z nim pocalowac , przytulac - nie chodzi mi o seks - bo przeciez kocham swojego meza o 8 lat starszego odemnie . Ciezko mi z tym sie żyje . Szwagier ostatnio bardzo sie mi przyglada - powiedzial nawet przy wszystkich ze zamiast jego brata mogłam wybrac jego :). Ale nikt sobie nie wziął tego na powaznie. W ubiegłą sobote pojechalismy z mezem do jego rodziców ( szwagier mieszka równiez z rodzicami ) - i jak zwykle siedzielismy do późna - a nawet bardzo późna - wszyscy poszli spac a my przy piwku , ogladajac filmy siedzielismy do 6 nad ranem . No i do rzeczy. o godzinie 5 nad ranem skonczylo nam sie piwko - wiec szwagier pwiedzial abysmy wyszli na podwórko bo on ma w samochodzie , przy okazji mówil ze idzie zapalic , a mieszka na wsi. wiec poszlismy -oparci o samochod otworzylismy to piwo , gadamy sobie i w koncu sie przelamalam i powiedzialam mu ze od jakiegos czasu mi sie podoba , śni itp. On na poczatku byl zawstydzony - lecz odpowiedzial ze tez mu sie podobam i wtedy juz od slowa do slowa pocalowalismy sie - nie bylismy bardzo pijani bo wszystko pamietamy ale jednak stalo sie . Obiecalismy sobie ze to zostanie miedzy nami. Lecz na drugi dzien na kaca tez roszke wypilismy i On zaproponowal mi sex, a jest prawiczkiem nie mial i nie ma dziewczyny. Oczywiscie nie zgodzilam sie powiedzialam ze musze to przemyslec , no i widujemy sie codziennie - nie na osobnosci poprostu ja wczesniej w gronie rodziny - on jest dla mnie mily - odzywa sie normalnie - ale wiem ze w jego glowie to siedzi . Czesciej sie do mnie usmiecha... No niewiem czy jesli powiem ,ze cos zaiskrzylo to beda za duze slowa. Poniewaz ja kocham swojego męża - a o szwagrze nie moge przestac myslec Prosze doradzccie mi co mam zrobic? wiem ze pewnie najwiecej bedzie krytyki ale ja na prwade mam metlik ogromny metlik :( pzdrawiam

Gość gość
naucz sie jezyka polskiego najpierw :-O WZIOL :-O no kur/wa ludzie :-O

Gość gwoli wyjasnienia
Wcale sie nie dziwie. Dziewczyno, ty jeszcze nie zaczelas naprawde zyc a juz jestes zona? Jak sie jest mlodym to trzeba sie najpierw wyszalec, poznac roznych ludzi, pobyc w roznych zwiazkach, znajomosciach, zeby chociaz miec jakies porownania, wiedziec, czgeo sie chce. A ty najpierw wyszlas za maz a teraz chcesz zaczac poznawac zycie. Nie ta kolejnosc!

No ja rozumiem - sama teraz juz wiem ze to za wczesnie , ale co sie stalo to sie nie odstanie. Ale do rzeczy co mam poczac w kwestii szwagra? Unikac Go ??

Gość gość
"hold your horses" dziewucho ...

Gość gość
O kiurwa...zaczelas go poszczegac o 6 nad ranem? Hahah no jeblam i leze :classic_cool: