Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bebilon pepti 1 nie ma nigdzie w aptekach??

Polecane posty

Gość gość

wszedzie pisza, ze brakuje tylko 2, a ja karmie 1 i tez nie ma, moze znacie jakies apteki, gdzie jest jeszcze dostepny bebilon pepti 1? Nie wiem czym dziecko bede karmic :/ paranoja

Gość gość
haaallooo

Gość gość
Gdzie mieszkasz?ja mam do odsprzedania,jednak.odbiór tylko osobisty w Warszawie. Pepti 2tez mam.10puszek. Pepti 1-8puszek

Gość gość
jak nie ma bebilonu w aptece to ewentualnie kup nutramigen. gorszy w smaku, ale tez jest hydrolizantem

Gość gość
U nas nigdzie nie ma - Ostróda. Ja dokarmian, butla raz dziennie. Wiec nie kupiłam póki co. W jednej aptece mieli 4 puszki. Ale co ma zrobić ktoś, komu to mleko idzie w 3 dni...

Gość gość
Ja karmię wyłącznie sztucznym i została mi ostatnia puszka :/ Nie wiem co zrobić, może gdzieś w Polsce w aptece jest jeszcze

Gość gość
Czytalam, ze spalila sie fabryka produkujaca to mleko (chyba w Holandii) i to powod braku mleka.

Gość gość
Tak. I ma nie być min do polowy maja. Na 2 tyg idzie ok 5 puszek. A już teraz nigdzie nie ma. Na allegro 2 są i po 60 zł. Może gdzieś na wsi większej w aptece. Dziś maz ma jeździć i kupić choć ze dwie puszki - mi na to dokarmianie ida dwie miesięcznie (butla na spacer)

Drogie Mamy, bardzo przepraszamy za tę sytuację - wynika ona z losowego zdarzenia (jak już wiecie, w fabryce produkującej Bebilon pepti DHA był pożar). Zapewniamy, że robimy wszystko, by jak najszybciej przywrócić pełną dostępność preparatów. Pierwsza dostawa jest już zamawiana przez hurtownie farmaceutyczne i będzie trafiała do aptek jeszcze pod koniec tego tygodnia. Jeśli chodzi o wybór innego produktu, to najlepiej, żeby o wyborze zamiennika preparatu dla alergika zadecydował lekarz pediatra. Zachęcamy też zawsze w przypadku pytań do kontaktu z naszymi Ekspertami – udzielą Wam wszelkich informacji związanych z dostępnością produktów. Zadzwońcie (801 16 5555) lub napiszcie (serwisnutricia.com.pl). Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA. ----------------------------------------------------------------------------------- Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska - producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań - zapraszam do kontaktu.