Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orka100

szczerze od serca na kogo glosujecie

Polecane posty

Gość gość
Na Korwina

Gość gość
niedorozwiniete durnie to glosuja albo na Po albo na Pis bo innych kandydatow nie znaja. moze juz wystarczy rzadow obu tych partii?

Gość gość
Na Dude.Najlepszy kandydat.

Gość gość
Na ogorek

Gość gość
Kukiz. A jesli nie przejdzie dalej, to druga tura Duda. Na pewno nie komór.

Gość gość
na Korwina, wygra i posprząta ten syf po pisoplatfusach

Gość orka100
poprosze jeszcze o wypowiedzi

Gość gość
Widzicie kochani, wybory są ustawione, i obojętnie na kogo nie zagłosujecie, najpewniej wygra Komorowski. Zobaczycie, nie znacie nikogo w swoim otoczeniu kto by na niego głosowal, zaden przyjaciel przyjaciółki, ani kuzyn córki waszej znajomej, po prostu NIKT! A jednak i tak dostanie 40% głosów.. :) Nie dziwi Was to...? :) No i ze nie wspomne o rosyjskich serwerach do liczenia glosow.... :D

Gość orka100
tak mnie to dziwi u mnie jest podobnie nikt z otoczenia na komorowskiego nie glosuje a on ciagle prowadzi w sądazach dlatego tu pytam na forum publicznym

Gość gość
Widzicie kochani, wybory są ustawione, i obojętnie na kogo nie zagłosujecie, najpewniej wygra Komorowski. Zobaczycie, nie znacie nikogo w swoim otoczeniu kto by na niego głosowal, zaden przyjaciel przyjaciółki, ani kuzyn córki waszej znajomej, po prostu NIKT! A jednak i tak dostanie 40% głosów.. usmiech.gif Nie dziwi Was to...? usmiech.gif No i ze nie wspomne o rosyjskich serwerach do liczenia glosow.... smiech.gif x To co? co twoim zdaniem moze to przerwać? jedna sitwa się uczepiła i koniec? Jakoś wczesniej wygrywały inne partie, nie mówię, ze lepsze (chociaż może aż tyle nie kradli) ale wygrywali a teraz co. Ja zagłosuję na Kukiza, potem na kogokolwiek byle nie ma tego obecnego, nie spojrzałąbym sobie w oczy wtedy, to tak jakby ktoś na mnie pluł a ja bym mu jeszcze pomogła wygrać.

Gość gość
To chyba oczywiste że trzeba głosować na Dudę

Gość gość
Dziękuję Komorowskiemu: - za podniesienie wieku emerytalnego - za podwyższenie podatku VAT - za podniesienie akcyzy na paliwo - za podniesienie VAT-u na ubranka dziecięce - za o-ZUS-owanie umów cywilnoprawnych - za koszty utrzymania kancelarii większe, niż Królowej Brytyjskiej - za regulacje w każdym aspekcie gospodarki - za twierdzenie, że ostatnie wybory zostały przeprowadzone rzetelnie - za wygonienie z Polski 2 mln ludzi oraz za inne wybitne czyny dla Polski, np.: - za zgolenie wąsów - za instrukcję obsługi krzesła - za międzynarodowe kontakty - z szogunami - za czekoladowego Orła - za dbałość o język polski wink emoticon - za wszystkie gafy, których zliczyć nie sposób-------------------

Gość gość
To co? co twoim zdaniem moze to przerwać? jedna sitwa się uczepiła i koniec? Jakoś wczesniej wygrywały inne partie, nie mówię, ze lepsze (chociaż może aż tyle nie kradli) ale wygrywali a teraz co. x x A to, ze nie wiem co zrobic, to inna sprawa. Sytuacja jest naprawde ciężka, bo na razie ci na górze rozdają karty niestety. Chyba ze rewolucja i pospolite ruszenie, ale to tez mogloby sie nie udac. Na razie wpadlem na to, ze trzeba szybko sie ustawic finansowo, bo pieniadz przetrwa w kazdym systemie. Oczywiscie nie chodzi tez o to, żeby tyrać jak wół od 7 do 17, bo im własnie o to chodzi. A co do tego ze wczesniej wygrywaly inne partie to fakt, ale od czasu Smolenska, chyba zaczynają grać vabank.

Gość gość
jak wy na k***ina to ja na Palikota ten przynajmniej nie zrobi siary w świecie . ma ładną żonę ( Korwin chyba cos nie bardzo bo robi dzieci idiotkom) Palikotowi nie grozi demencja starcza w trakcie prezydentury oraz on pozamiata najdokładniej:-) ja jemu wierzę bo jest i był odważny w swoich poglądach no i najważniejsze- nie uśmiecha się głupkowato jak widzi te dziewoje w krótkich spódniczkach co to też przypląsałą z seriali telewizyjnych prosto do SLD

Gość gość
Kukiz, mikke nie nadaje się na prezydenta.

Gość gość
Kukiz pierwsza tura, Duda druga.

Gość gość
Komorowski

Gość gość
Banda z PO, PiS, PSL, SLD, TR ukradła kobietom 7 lat życia każąc im tyrać na ZUS do 67 roku życia.

Gość gość
// Banda z PO, PiS, PSL, SLD, TR ukradła kobietom 7 lat życia każąc im tyrać na ZUS do 67 roku życia. zapomniałeś dodać k***ina i kukiza :)

Gość gość
dziś Korwin jest za likwidacją przymusu tyrania na ZUS. ZUS jest totalitarną instytucją marnotrawiącą setki miliardów złoty podatników. O!

Gość gość
Na Kukiza.