Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KOlga

Biuro projektowe

Polecane posty

Gość genua33

Świetny indywidualny projekt domu kupiliśmy w tym autorskim biurze projektowym Projektyka, sa na prawde świetni https://projektyka.pl

Ja polecam Intellio Designers z Warszawy, mają bardzo profesjonalne podejście do klienta. Projekt mojego domu wyszedł bardzo oryginalnie i staranne. Wnętrza super funkcjonalne i wykończone, wszystko zgodnie z umową, bez opóźnień. To co na mnie zrobiło ogromne wrażenie,  to pomoc w realizacji projektu

Biuro Warszawa 

ul. gen. Pełczyńskiego 22a, Warszawa 

pon - pt: 09:00 - 17:00 

tel. +48 664 744 123 

www.intellio.pl

Gość halszka

Świetny indywidualny projekt domu kupiliśmy w tym autorskim biurze projektowym Projektyka, sa na prawde świetni https://projektyka.pl

Masz rację Projektyka to bardzo dobre biuro projektowe, my mamy od nich projekt gotowy. Ale warto było bo mają super pomysły , nie mieliśmy pojęcia jak ma nasz dom wyglądać, brak wyobraźni po prostu...teraz mamy idealny dom dla naszej 4 osobowej rodziny

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za dobrym i sprawdzonym biurem projektowym polecam skontaktować się z www.studioarchitektonicznear.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę powiedzieć że pracują tam świetni fachowcy, na których można polegać.

Gość karoll

Jeśli chodzi o sprawdzone biuro projektowe to świetne jest DESKA Project z Katowic. Odpowiadają za projekt, opracowanie środowiskowe, badanie geotechniczne i sejsmiczne gruntów a także usługę nadzoru budowlanego. Także jak widzicie działają kompleksowo a ja dodam, że mają całkiem w porządku ceny.

Gość Bastek Morawski

Fajna rzecz 16.11. w Decoroom. Siódma edycja DECOwarsztatów. Spotkania dla entuzjastów architektury wnętrz, designu i dobrego projektowania.

Gość Anna Pasieka

Bardzo fajny event, byłam na dwóch poprzednich edycjach, w tym roku tez się wybieram. Dużo ciekawostek, fajnych rozmów, wymiany doświadczeń.

Czasami nie ma opcji postawienia domu gotowego na działce. W sytuacji jeśli dzialka jest niewymiarowa, na przykład bardzo wąska. Albo jest pochylona. My zdecydowaliśmy się na projekt domu indywidualny z uwagi na to,ze budowaliśmy dom dwurodzinny. Niby jest kilka projektów w sieci, jednak żaden z nich nie spełnił naszych oczekiwań, poza tym budowa domu to duże przedsięwzięcie, tak wiec koszt projektu wcale nie wydaje się w stosunku do niego zbyt wysoki. 

Najlepiej porównać sobie wyceny w wielu biurach:

https://arkada.com.pl/najlepsze-biura-projektowe-w-warszawie2/

Na stronie jest przegląd biur projektowych w Warszawie. 

Podstawa to oczywiście Google 🙂 Sprawdź w mapach które biuro ma dobrą ocenę i poczytaj trochę komentarzy. Pamiętaj też, że często komentarze wcale nie konieczne wystawione były uczciwie, więc sprawdzaj z jakich kont były wystawiane, i czy było z nich więcej opinii niż tylko ta jedna negatywna.