Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama idzie do pracy. Jak pogodzic wszystko

Polecane posty

Gość gość

Prosze doadzcie mi jakvbyscie zorganizowaly wszystko Bede pracowala fizycznie na produkcji w fabryce. Na dwie zmiany. Jak bede szla na pierwsza zmiane to maz zaprowadzi jedno dziexko do przedszkola a drugie do szkoly. Potem sam pojedzie do pracy. Bede odbierala dziexko o 14:30-15stej. A gdy bede miala druga zmianeod 14-22 to o 15moja kuzynka bedzie odbierala dziecko z przedszkola a starszy. 10latek bedzie sam do domu wracal z kluczem. Bede robila proste obiady lub zupy na dwa dni Mysle jak ti wszystko ogarne bo maz pracujeo od 8-19

Gość gość
no i w czym problem?

Gość gość
Jeżeli masz opiekę nad dziećmi to nie ma żadnego problemu, będziesz kończyła wczesniej pracę skoro zaczynasz od 6 zobacz ile dnia ci jeszcze zostaje. Na poczatku będziesz pewnie zmęczona, ale z czasem się przyzwyczaisz. Po powrocie do domu z pracy weź szybki orzeźwiajacy prysznic to troche zmęczenie ustąpi, wypij kawę i do dzieła ogarnij co masz do ogarnięcia. Gdy będziesz miała na popołudnie to jeszcze lepiej, wstaniesz sobie spokojnie ugotujesz obiad sprzatniesz posiedzisz a potem pójdziesz do pracy. Wrócisz to dziec***ewnie już będą spać a i ty sama się też położysz :) Praca na dwie zmiany ma swoje plusy, będziesz miała spokój w domu przed praca, będziesz mogła załatywić swoje sprawy na mieście. Ja pamiętam że mi się to podobało, tez mam dwoje dzieci i najwazniejsza to była opieka nad nimi.