Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszczekawaler

Zaręczyny w lokalu

Polecane posty

Gość jeszczekawaler

Planuję oświadczyć się mojej dziewczynie. Chcę to jakoś zaplanować- pojechac z nią do Nowego Sącza , pójść na kolację i wtedy.. No ale właśnie- ja miasta nie znam- one je lubi bardzo. Gdzie to można tam zorganizować? jakas podpowiedz?

Gość ula00
Może w Mekongu. Bardzo pyszne jedzenie i świetna atmosfera. mają owoce morza to można małże wykorzystać i wsadzić pierścionek. Zagadaj z kelnerem.

Gość gość
A może jeszcze niech z boku w pogotowiu czeka dentystka (gdy dziewczyna złamie sobie ząb o ukryty w jedzeniu pierścionek) i gastrolog (jeśli go niechcąco połknie z rozpędu), plus koniecznie zaproś reportera z PoloTv, żeby nakręcić reportaż do wtóru "majteczek w kropeczki", wstawić ofkors na fejsbunia, youtube, twittera i takie tam. Bez bigbradera i brawek od przypadkowych gapiów oświadczyny się nie liczą przecież!! A poważnie - może troszkę intymności w tej chwili?? Oświadczyny, deklaracja "chcę WŁAŚNIE Z TOBĄ spędzić cale moje dalsze życie" to jedna z najbardziej osobistych sytuacji, do jakiej może dojść między mężczyzną i kobietą, i robienie z niej publicznego cyrku jest - uczciwszy uszy - żałosne...