Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłość przez internet :)

Polecane posty

Gość gość
nie wiem czy mam szanse, pewnie już nie. i to nie jest tak, że mnie paraliżuje strach, to on wcześniej pisał o swoich obawach... a później ograniczał kontakt, aż urwał go całkowicie w sumie bez podawania przyczyny. Tzn. gdy zaczął ograniczać powiedział, że się broni, zadał też wtedy pytania na które ja nie odpowiedziałam, czego teraz żałuję :-(. no i dręczą mnie myśli czy był szczery czy tylko bawił się moimi uczuciami, próbowałam to wyjaśnić oczywiście twierdzi, że zawsze jest szczery. no a teraz nie mamy kontaktu. a ja się tak strasznie męczę i ciągle zmieniam zdanie w kwestii odzywania się do niego...

Gość gość
mamy chyba podobny problem za dużo myślimy :)

Gość gość
A za mało działamy :) i co z tym ?

Gość gość
ja pewnie z tym nic nie zrobię, w końcu gdyby chciał utrzymywać kontakt to by to robił... :-( jesteś w podobnej sytuacji do mojej? macie w dalszym ciągu kontakt czy już też nie? masz zamiar coś z tym zrobić?

Gość gość
Ja poznałam swojego chłopaka przez portal randkowy http://www.dyskoteka.co/ początkowo tylko pisaliśmy, potem doszło do spotkania i nie zawiedliśmy się. :) Spotykamy się już kilka miesięcy i chyba naprawę się zakochałam, jest cudownie. Polecam wszystkim szukanie miłości przez ten portal. Mi przyniósł szczęście!

Gość markul
Miłość przez internet – nie. Natomiast jak najbardziej można przez internet poznać kogoś, w kim się później zakochasz. Jednak do zakochania potrzebne jest spotkanie, przebywanie z drugą osobą, rozmowy, ogólnie stworzenie związku. A nie, że piszesz z jakąś osobą przez internet i nagle stwierdzasz: „hej, zakochałem się w niej!”. Przecież nie znasz tej osoby, znasz ją tylko z internetu, a wirtualnie każdy może się inaczej przedstawiać. Już nawet nie chodzi mi o podawanie się za zupełnie kogoś innego, ale można w dużym stopniu kreować ten swój wizerunek, w życiu realnym o to jest trudniej. I żeby nie było, nie jestem przeciwnikiem wirtualnych znajomości, co więcej, sam mam dziewczynę, którą poznałem przez internet. Ale dla mnie mydwoje, gdzie ją poznałem, było tylko portalem, w którym mogę rozpocząć znajomość. Prawdziwe tworzenie związku odbywało się w normalnych warunkach, w realu. I w ten sposób jak najbardziej można się zakochać. W wirtualnej osobie nie można się zakochać, takie jest moje zdanie.

Gość gość
nikt was nie zna.

Gość gość
niektorzy zakoc***a sie w aktorach albo piosenkarzach.

Gość gość
ja tez mam podobny problem.

Gość gość
szkoda ze sie nie spotkaliscie.

Gość gość
my sie nigdy nie spotkamy.

Gość gość
moze spotkamy sie kiedys.

Gość gość
I miniemy się jak zawsze.

Gość gość
fajnie