Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet to kłamca

Polecane posty

Gość gość

Kłamie w najdurniejszych, najbardziej prozaicznych sytuacjach. Gdy przyłapię go na kłamstwie, krzyczy, że nie chce mnie znać i ogólnie mogę już iść do domu, nie chce mnie znać i w ogóle to powinniśmy się rozstać. Wina obarcza zawsze mnie.Gdy tylko się pogodzimy, zaprzecza wszystkiemu co mówił w złości, wciąż wszystko jest moją winą. Znowu się pokłóciliśmy, bo znwu skłamał, i standardowo stwierdził, że nie chce mnie znać..chyba tym razem to jego pragnienie potraktuję na poważnie. Po co tak kłamać?

Gość gość
Dziwny ten twój chłopiec

Gość gość
nie ma to jak być na siłę w związku z psychicznie chorym dzieci sobie jeszcze z nim zrób szmaciaro masochistko

Gość gość
po to bys mu nie ufala zapewne

Gość gość
szmaciaro masochistko? czy ty się dobrze czujesz? od szmat wyzywać to możesz znajomych nie mnie. Zastanawia mnie tylko po co kłamie, ma 30 lat wiec chłoptasiem raczej nie jest.

Gość gość
owszem jesteś szmaciarą skoro się z debilem zadajesz - i to w dodatku zdesperowaną!!! i tak się z tobą nie ożeni

Gość gość
trzymaj puchę szmato

Gość gość
poczekajmy, jeszcze kilka negatywnych komentarzy i autorka zacznie bronić swojego faceta na całego. przecież jest tylko patologicznym, niedojrzałym kłamcą a wy śmiecie coś złego napisać na ich temat. przecież wiadomo, że każda świadoma swojej wartości kobieta wręcz marzy o takim związku i pozwala na takie traktowanie :/

Gość gość
czyli jednak szmata!

Gość gość
Radzę, co niektórym z wypowiadających się podjąć leczenie, w trybie natychmiastowym. Nie zamierzam nikogo bronić, opisałam jego zachowanie by w jakiś sposób je zrozumieć.

Gość gość
kłamie bo lubi a co ważniejsze kłamie bo może :) wybacz, napiszę wprost: jesteś po prostu głupia i mu na to pozwalasz, złapiesz go na kłamstwie, on się drze i Cię rzuca a Ty potem do niego wracasz??? wstyd

Gość gość
taki facet to katastrofa wiem coś o tym on sięnie zmeni po co ci taki dziad?