Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dam rade schudnac...

Polecane posty

Gość gość

Obecnie waze 80.07 kg. Chciałabym do 03.05 ważyć 79.9. Czy dam radę schudnąć? Te 80.07 to jest taka magiczna granica. Założyłam się że do imienin będę miała 7 z przodu. Od połowy marca schudłam 6.5 kg- dieta 1500 kcal , ale trzymalam się może z trzy tygodnie a potem święta, mąż w szpitalu i jadłam byle co ( w granicach rozsądku..) No i teraz się zastanawiam czy uda mi się wygrać zakład....

Gość gość
Z tą granica chodziło mi o 79.9 - grunt, żeby ta 7 z przodu była.

Gość gość
Ja chudnę w kilka dni 2 kg, nawadniając organizm, tzn. popijając solidnie przez cały dzień wodę. Organizm przestaje magazynować wodę, jeśli jest ciągle nawadniany. Oczywiście to woda, a nie tłuszcz

Gość gość
U mnie jest taki problem ze po jakimś czasie zapominam o jedzeniu. Potem się zmuszam. Nie obzeralam się przez ten czas, ale wiem że jak pozwolę sobie na slodycze to przepadne. Szkoda mi trochę, że zawalilam, bo te 80.07 kg mam już ze dwa tygodnie, jednocześnie nie umiem wstać i d**y ruszyć na stepper teraz jak dziecko na dworze. Potem mam wymowke że nie ćwiczę bo dziecko późno kładzie się spać. Te 0.8 kg to niewiele, w sumie może nawet takie naturalne dzienne wahania wagi, no ale zakład to zakład