Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi8711

facet usunął mnie ze znajomych na facebooku

Polecane posty

może to głupie, ale zastanawia mnie dlaczego facet to zrobił. Nie jesteśmy dziećmi (facet ma 33 lata) ja 28. Poznaliśmy się w pracy, wiem, że bardzo mu się spodobałam, zaprosił mnie do znajomych na fb i zaczęliśmy pisać. Gadaliśmy codziennie przez tydzień. W końcu się spotkaliśmy. Przegadaliśmy pół nocy. Nie było krępującej ciszy, cały czas jakieś tematy. Odprowadził mnie do domu. Z mojej strony nie zaiskrzyło, ale nie skreśliłam go. Odezwał się na fb następnego dnia, znowu pisaliśmy cały dzień i później cisza. Spotkaliśmy się w pracy (zagadywał, przypatrywał mi się, praktycznie nie spuszczał ze mnie wzroku), wieczorem ja zagadałam na fb, popisaliśmy i tyle. Więcej nie zamieniliśmy ze sobą słowa. Po kilku dniach usunął mnie ze znajomych na fb. Nie mam pojęcia o co mu chodziło. Koleś zagadka. (uprzedzę, że jest singlem). O co Wam mężczyźni chodzi? I proszę, nie piszcie mi, że może jestem brzydka, głupia itp. bo tak nie jest. Mam powodzenie, jestem inteligentna, oczytana, ale nie jestem w stanie zrozumieć zachowania facetów.

Gość gość
a dlaczego ci na nim zalezy jak nie zaiskrzyło ?

Gość Mała Mi871I
Bo to jest dla mnie obraza! Ja jestem wykształcona i inteligętna a taki palant co ma tylko maturę mnie usuwa. Zastanawiam sie czy nie podac go za to do sądu!!!

Gość Taki_jeden_964
Pokolenie fejsbuka. :)

Gość gość
dobrze zrobił

Gość gość
a weź przestań, nie pasujecie do siebie, dał ci widoczny znak że nic z tego nie będzie, odpuść. po cholerę ci taki facet? taka znajomość czy cokolwiek? pogadaliście, może ma kogoś, chciał się delikatnie zabawić, poflirtować i tyle. nic do niego nie pisz, a nawet jeśli zacznie na nowo, nie odpisuj..facet porażka.

ktoś się pode mnie podszywa ;/ chciałabym poznać waszą opinię na ten temat, bo wydawało mi się, że facet po 30 będzie bardziej dojrzały i wykaże się jakąś inteligencją, a nie bach i nie ma jej w znajomych. Nie zaiskrzyło, ale to nie znaczy, że go skreśliłam. Chciałam go poznać bliżej (może uczucie przyszłoby z czasem). Zastanawia mnie czemu faceci zachowują się w taki a nie inny sposób? dla mnie jest to strasznie dziecinne. Jeśli nie chciał ze mną rozmawiać, mógł mi napisać chociażby: "wybacz, nadajemy na różnych falach, nic z tego nie będzie" ja powiedziałabym ok, jesteśmy dorośli, zdarza się, a on ni stąd ni zowąd kliknął usuń.

Gość gość
no, Ty za to jesteś TAAAAAAAAAKA dojrzała :D problem życia, bo koleś usunął ją z, uwaga - uwaga, znajmych na jakimś durnym portalu dla idiotów. Kurwa dziewczyno, uważasz się za bóg-wie-kogo, a problemy masz na poziomie 13-latki, i to niezbyt rozgarniętej. Wam naprawdę tej fejsbuki w głowach posrały :o

>>>Nie jesteśmy dziećmi <<< x ale masz problemy, jak dziesięciolatka :D.

Gość Mała Mi871I
jesteście zbyt prymitywne aby mnie zrozumieć ;(

Gość Mała Mi871I
żadna idiotka nic już więcej nie napisze?