Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu odpisujecie tylko na tematy o sexsie cikach itp

Polecane posty

Gość gość

już kilka razy widziałam jak osoby bezskutecznie prosiły o pomoc w różnych "normalnych" tematach i nie otrzymały żadnej pomocy. Zatem osoby piszące o sexie,lodach,lizaniu cipki,itp od razu posypały się odpowiedzi :/ Czy tu przesiadują tylko Erotomani ,seksoholiki,Nimfomanki . Gdzie są normalni ludzie?

Gość gość
ja nigdy nie odpisuje na takie glupie tematy:jak widze pravika na kafe to sie zmywam bo juz nie wyrabiam.Niektorzy to tylko chyba specjalnie pisza o sexie zeby sie ponabijac.takie tematy wcale mnie nie interesuja,jak mam problem z C¤# i...pa to ide do ginekologa a nie opisuje na kafeterii,tu co 5 minut ktos jest w ciazy,pelno zdjec do oceny(swoich genitaliow) ciagle ktos teskni za jakimis dziewicami,pravik wyzywa nas od k../uref ,pokazuje swoja obrzydliwa D==upe.

Gość gość
w życiu najważniejsze są dupa i pieniądze ! więc najczęściej piszą tu ci , którzy mają zadłużenie -długi i ci co mają krótki i brak im d**y...

Gość gość
Nie zauważyłam. Ja czesto odpisuje w "normalnych" tematach, tylko czasami wole tylko czytać, bo pisze z telefonu i mi ciezko się rozwodzic na trzy strony.

Gość gość
bo na tym forum zatrudnia sie takich przegranców zyciowych jak pravik i za doładowania do telefonów zleca im sie pisanie o czymkolwiek.

Gość gość
No ja też zauważyłam, sama pisałam kilka razy prośbę o pomoc w ważnych sprawach nikt nie odpisywał a za chwile pojawiło się foto do oceny i tu nagle dupa... i odpowiedz są od razu. Ja też na takie tematy staram się nie odpisywać tylko czasem wchodzę i czytam jak to nie którzy robią z siebie debili

Gość gość
19:02 to pravik który ma 100pseudo takich jak przemo23 itp. sam do siebie pisze i robi sztuczny tłok! On 24h/7 tutaj siedzi.

Gość gość
kupilam dzis (wątroby wołowej) jak mam to zrobic? dziekuje za odpowiedz?