Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewienstudent25

Dylemat z pacjentką

Polecane posty

Gość Pewienstudent25

Witajcie! Mam pewien dylemat, otóż jestem studentem medycyny na V roku i dzisiaj podczas ćwiczeń razem z moją grupą prowadziliśmy wywiad i takie ogólne badanie pewnej pacjentki, no i co tu dużo mówić wpadła mi w oko i to bardzo. Bardzo! Jest bardzo sympatyczna, mniej wiecej w moim wieku, nie ma obrączki, mieszka z rodzicami ale o to czy ma faceta nie dopytywałem bo nie miałem pretekstu zeby o to zapytać. No i teraz mam dwa dylematy: 1) Czy wypada, żebym podrywał i próbowal bliżej poznać swoją własną pacjentke? 2) Jak mam to zrobić, podczas badania nie było za bardzo okazji nic zrobic bo byli obok inni studenci, uśmiechaliśmy sie do siebie ale to tylko tyle, czy mam ją odwiedzić w szpitalu? I co miałbym wtedy jej powiedzieć? Boje sie żeby nie wyszła jakaś krępująca i przypałowa sytuacja ale z drugiej strony tak bardzo chciałbym ją poznac troche bliżej a jak ona pójdzie do domu to tyle ją będe widział... Strasznie mnie to gryzie :/

Gość gość
działaj

Gość gość
Możesz ją odwiedzić, zapytać, jak się czuje i nawiązać do wywiadu, powiedzieć coś o sobie, rozmowa sama się rozwinie ;-) Niby czemu nie wypada? Sama studiuję fizjoterapię. Kilka miesięcy temu tak się złożyło, że sama potrzebowałam pomocy fizjoterapeuty. Chodziłam przez długi czas na rehabilitację, moim fizjoterapeutą był niewiele starszy ode mnie mężczyzna, też zaczęło się od wywiadu ;-) Zainteresował się mną, moim przypadkiem, przejął od kolegów wszystkie moje zabiegi i tak spędzaliśmy ze sobą czas, rozmawialiśmy, najpierw o moich dolegliwościach, później o sprawach prywatnych, polubiliśmy się, dziś jesteśmy razem. Później się dowiedziałam, że od początku mu się podobałam ;-) Powodzenia.

Gość gość
Debilne prowo koniotrzepa co marzy aby byc studentem. Seks u gina na redtubie obejrzales i sie slinisz