Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaonapyta

Jak odzyskać mężczyznę, którego się kocha?

Polecane posty

Gość zrozpaczonaonapyta

Facet mnie zostawił z mojej winy (żadna zdrada) i chcę to teraz odkręcić. Mam ciężką sytuację, bo się nie widujemy, ja jestem w Polsce, on za granicą. Pojechałabym do niego, zrobiłabym niespodziankę, ale jest na mnie wściekły i wątpie czy by mnie wpuścił:O Nie chce ze mną rozmawiać jak na razie. Chcę mu dac kilka dni na przeczekanie tzn. nie będę się odzywac, ale co potem? jak go zachęcić do spotkania, do tego byśmy znów razem byli? Może był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość PIKaCZU0000
po jaki chuj odzyskac? tepa pissdo!

Gość zrozpaczonaonapyta
bo go kocham? Może po taki chuj:O

Gość PIKaCZU0000
milosc to iluzja ;pissdo

Gość zrozpaczonaonapyta
ok, ok. Powaznie pytam w temacie i chcę z normalnymi osobami popisać.

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )

Gość gość
oO ????

Odnosząc się do samego tematu powiem jedno - gdyby Cie kochał,to nie musiałabyś się zastanawiać jak go odzyskać.Sądzę,a nawet jestem pewna,że nadinterpretujesz swoje zachowanie .... on prawdopodobnie chciał od Ciebie odejść,a teraz nadarzyła się akurat okazja.Moim zdaniem nie powinnaś nic robić.....czekać !

Gość gość
Napisz co zrobilas zeby ocenic sytuacje