Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiara i uj z tego

o 22.55 na dwójce będzie program o mnie pt RAZEM

Polecane posty

Gość psiara i uj z tego

dokument o miłości zwierzat do ludzi i vice versa. Z seri "świat bez fikcji" Polecam kociarzom i psiarzom:)

Gość kociara i uj wam do tego
to o mnie też będzie panna z kotem :)

Gość synunio piesunio
a oglądałaś to już? ja nie wiem, boje się, że będą ckliwe nudy :classic_cool: sama jestem psiarą, mam nadzieję, że ten pies będzie kundelkiem, gardzę rasowcami :classic_cool:

Gość psiara i uj z tego
tak ogladałam ,piesio kundelek owszem,a dlaczego gardzisz rasowymi? to przecież nie ich wina że są rasowe !

Gość gość
to obejrzę ,mam 3 koty i dwa psy ,kocham mój zwierzyniec dzięki za info

Gość gość
nie gardzę nimi, bardziej właścicielami snobami, co innego owczarek, który ma funkcję - do owiec itp. a w bloku się męczy zwyczajnie , ale zaspakaja próżność ludzi :O

Gość gość
oglądałem to chyba na youtube,bardzo dobry dokument,dla wszystkich ,równiez dla przeciwników zwierząt,tłumaczy mechanizmy psychologiczne.

Gość psiara i uj z tego
22.44 nie ma na tube ,to polski dokument premiera ,idziem oglądać ,pozdrawiam was i zwierzątka

Gość gość
fajny ten pies tego pana, tylko zastanawia mnie co ten pan zrobi jak pies będzie powłóczył nogami? nie będzie go nosił bo to kawał wilka, a pan sam starszy o lasce chodzi, ale widać jak kochają te zwierzaki, mogliby wziąć mnie jestem stuknieta jak pani od Trygrynia, ja mam mojego synusia, kocham najbardziej na świecie mojego pieska 😍 😍

Gość psiara i uj z tego
ja też jestem taj walnięta jak ta od pani od tygrysa,ale ona mnie jednak wkurzała,nie wiem czemu skoro wiem że ja tak samo gadam do mojego psa,miała w sobie coś irytującego. A Largo odszedł na końcu odcinka,pan go pochował na tym zwierzęcym cmentarzyku.