Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 29 lat i: -nie znam swojego ojca (przysposobił mnie mąż mamy) -jestem rozwiedziona -mam dziecko -mam łuszczyce (nie widoczna ale jednak) Oprocz tego jestem ładna, mam studia, własne mieszkanie bez kredytu, samochód. Mam szanse na kogoś wartościowego? Nie koniecznie bogatego ale z wnętrzem.

Gość gość
Dzieki ze mnie pocieszyłeś :-) A gdzie znaleść faceta który jest dobry i bedzie mnie kochal?

Gość gość
na kafeterii :P

Gość gość
masz szanse pod warunkiem, że jesteś dobra w sexie

Gość gość
Ja bym chciała spotkac kogos kto mnie pokocha.

Gość gość
No pewnie że nie. Są gorsze rzeczy niz rozwod i kobieta z dzieckiem. Albo słaba łuszczyca. Skąd takie myśli? :-)

jest takie wesołe (ale nie brzmiące jakoś super) powiedzonko, pewnie je znasz, ze każdy znajdzie sobie drugą połówkę prędzej czy później; to co napisałaś to tylko jakieś poszczególne chwile z Twojego życia, ale tak naprawdę liczy się to jaka jesteś :) pisze z perspektywy dziewczyny, ale idę o zakład, że prawdziwy facet (tak, nie jakiś cham, który spojrzy, że masz dziecko i zostawi cię z niczym) doceni cię właśnie za Twój charakter :)

Gość gość
Jak czytam te miłe komentarze to placze. Juz dawno mi nikt nie mowił miłych słow. Były i jego rodzina ciagle mi wmawia ze jestem nikim. Mam malutkie dziecko (4 msc) i wiem czego sie moge spodziewac jak podrosnie.

Gość gość
na pewno znajdziesz kogos

Gość gość
O rany ale masz problemy dziewczyno, nie wien o co ci chodzi. Same pozytywy, uroda, mlodosc, zaradnosc, fajne dziecko, odwaga wyjscia z nieudanego zwiazku. Tylko skakac do gory. Jedynym twoim realnym problenem sa prymitywy ktore cie usiluja sciagnac w dol. Zmien otoczenie!

Gość gość
Nigdy nie wiesz na kogo wyrośnie, ale masz dziecko które na pewno Cię kocha bardzo mocno i tym się ciesz. A facet też się znajdzie ;-) tego kwiatu pół światu, nie martw się :-D