Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzerwonaKokardka

W przedszkolu, w szatni ktos buchnął mojej córce..

Polecane posty

Może ktoś wziął przez przypadek. Pracuje w przedszkolu, takie rzeczy się zdarzają. Poproś panie twojej córki żeby popytały rodziców, a najlepiej wywiesiły ogłoszenie. My tak robimy jak coś się czasem zagubi ;)

Gość gość
Moja tez wyszła z sali ostatnio w czyjejś bluzce,ja to zauważyłam i kazałam iść się przebrać, ale gdyby np.odbierała ja babcia pewnie przyszła by tak do domu a jakaś mamuśka uznała że okradli jej dziecko :D

Zgłosiłam to ooiekunce, ale zadnej reakcji. Wydaje mi sie to celowe. Bo sweter wisial w szatni, a na nim wisial poolar.. I swetra brak, polar zostal, wiec tak jakby ktos celowo.. Kurde jakby moja corka przyszla do domu w czyims swetrze. To na nastepny dzien bym oddala w przedszkolu :-\

Gość W de
Mi tez ukradli nowe spodnie przeciwdeszczowe, bajkei pare innych rzeczy.

Gość gość
niestety polskie placowki edukacyjne wykazuja zero odpowiedzialnosci na kradzieze. mi kiedys zwineli nowe buty. ojciec byl w szkole, powiedzial ze skoro nikt nic z tym nie robi to nie bede juz zmieniac butow. tak tez sie stalo, ale ile sie musialam o to klocic to szkoda gadac.

Gość gość
A u nas w szatni w przedszkolu tyle rzeczy,w sensie ciuchow lezy do odebrania i nikt sie po to nie zglasza :-D Nam kiedys tez zawieruszylo sie pare rzeczy,zwlaszcza,jak dzieciaki po spacerze wracaja.Nawet w innych salach.sie odnajdywaly,ale zawsze trafily do wlasciciela.A gdy dziecko odbieraja dziadkowie czy nianie,takie zdarzenia to normalka.Radze wyluzowac,taaa,juz zlodzieje buszuja...ech...

Gość gość
Może zostawiła na podwórku? A może jest w przedszkolu jakiś kosz/pojemnik, do którego wkłada się ubrania, które zostały znalezione (w szatni, w sali, ogrodzie) przez nauczycielki, woźne, sprzątaczki, dyrekcję itp. i nie wiadomo, do kogo należały? Jak pracowałam w przedszkolu to taki pojemnik ciągle był pełny!!! I jakoś nikt ubrań nie szukał. Co semestr trzeba było pozbywać się ubrań, żeby kolejne się zmieściły. Do tego kosza każdy miał dostęp, gdyż stał w szatni, ale jakoś ubrań cała masa "poginęła", a rodzice nic.. Ubrania z tego pojemnika były wykorzystywane przez nauczycielki, gdy np. dziecko się zsikało, wylało na siebie zupę, nie miało szalika itp. w każdym razie w różnych sytuacjach, kiedy komuś brakowało jakiegoś ciuszka.. Dziecko szło w tym do domu (jeśli jego ubranie nie nadawało się do noszenia), a po 1-2 dniach rodzice przynosili wyprane, do oddania. Upewnij się, że jednak córka tego swetra nigdzie nie zostawiła.

Rozmawialam z opiekunkami, nie widzialy swetra. W tym dniu takze nie byli na spacerze, u nas takiego kosza na zaginione rzeczy nie ma, a jak szukalam po szatni to nie bylo. Na poczatku serio myslalam, ze ktos sie pomylil i wzial przez przypadek, ale w takim wypadku by oddal, a po drugie, sweter byl pod polarem, a ten zostal. No nic przezyje, ale sie bardzo wkurzylam.