Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak dziewic po 20r zycia niski współczynnik

Polecane posty

Gość gość
Autorze w takim razie musisz szukać bardzo religijnej kobiety.

Gość gość
Dla chrześcijanina, to obowiązek!

Gość gość
A ja sobie poszukam mało religijnego/ ateistę , który nie będzie próbował mnie moralizować i wszystko ok :)

Gość gość
Twoja wola. Ja osobiście wole być nawet sam niż być potępiony na wieki. Tutaj na ziemi pożyjemy do ok. 50 lat i niech nawet będzie ciężko, ale życie w dobrym daje przynajmniej wieczne życie, po co dla takiej głupiej przyjemności marnować sobie życie...? Głupota. Dobranoc.

Gość gość
sądzę, że po śmierci nie ma nic, więc...niech żyj***** :)

Gość gość
O rany ale po co wy przekonujecie kogos na sile ze by byl prawiczkiem czy dziewica? Miejcie swiadomosc czego chcecie i tyle. Dla mnie dziewictwo jest wazne ale nl slub koscielny juz nie (nie jestem specjalnie wierzacy i nie wierze w Boga takiego o jakim mowi kosciol) i co jak nie znajde dziewicy to trudno ale nie bede sie poddawal w jej poszukiwaniach!

Gość gość
No fakt, do wiary nie wolno zmuszać, bo Bóg nam dał własną wolę i robić możemy co popadnie, ale są granice dla wierzącego. Co do tego, że po śmierci nic nie ma..., to tak właśnie myśli niewierzący. Bóg dał Ci życie, to co masz, a Ty dalej swoje, nie przyznajesz się do niego, a dniu ostatecznym będziesz chciała być razem z nim, a On odpowie "Nie znam Cię". Nie będę już tłumaczył, gdzie taka dusza zostaje odesłana. "Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli"