Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakas baba na fb caly czas chce sie umowic z moim mezem

Polecane posty

Gość gość

Zapytac sie go wprost o co chodzi czy poczekac u obserwowac co wy byscie zrobily

Gość gość
Nikt z was nie byl w podobnej sytuacji?

Gość gość
jak Ty kotku mu nie dajesz w ci.pke to on szuka innej bo on ma potrzeby seksualne a Ciebie kotku stale głowa boli jak się macie bzykać bez gumki

Gość gość
Lecz sie poj***e

Gość gość
Ja bym zapytała wprost. Nie mam konta na fb, mój facet też nie, więc nikt nikogo nie podrywa w necie.

Gość gość
pytaj, niech wyjaśnia sytuację, albo spiep*a

Gość gość
Ja bym obserwowala. Jak dlugo ona go podrywa? Co on jej odpisuje?

Gość gość
uff juz po pracy moge wam odpisac my tez nie jestesmy fb-kowi ale maz zalozyl konto jak szukal pracy aby kilka znajomosci odswierzyc , ja fb nie posiadam maz wie ze zagladam do jego fb bo czasami nawet jakies zdjecie wrzuce ( no mamy juz sztuk piec nie szalejemy) ostatni raz bylam na fb meza w sylwestra i teraz wczoraj weszlam bo maz mial urodziny i bylo spogo gratulacji jak to na fb i ta baba caly czas kiedy sie spotkmy i kiedy sie spotkamy i napisala mu ostatnio - mam nadzieje ze w maju sie spotkamy nie widzialam zednej odpowiedzi ze strony meza ale moze ja nie umiem tego zaobaczyc nie jestem zbyt obcykana w tych "fejs-zbukach" no wlasnie tak sobie mysle czy jak sie zapytam to nie wyjde na jakas glupia zazdrosnice jestesmy malzenstwem 11 lat

Gość gość
odswiezyc - przepraszam

Gość gość
Zablokuj k***iszona

Gość gość
A skąd ty to wiesz? Masz dostęp do jego konta.

Gość gość
tak mam dostep do jego konta, ma nie traktuje fb powaznie a poza tym wlasnie sie pytalam co to za baba i powiedzial ze jego przyrodnia siostra fakt i tak moze byc , maz od 4 roku zycia wychowal sie z matka i ojczymem( wspanialy mily czlowiek swoja droga) i opowiadal mi kiedys ze wie ze ma jeszcze przyrodnia siostre ze strony ojca ale nie ma z nia kontaktu twierdzi ze na fb sie "spotkali" wpadlam na pomysl, powiem ze skoro to przyrodnia siostra to niech ja do nas zaprosi na obiad jak w ogole ma ochote sie z nia spotkac

Gość gość
dobry pomysl