Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś jest większym przegrywem ode mnie? :(

Polecane posty

Gość gość

- 32 lata na karku. - Nerwice, fobie, depresje. - 8 lat bezrobocia i odcięcia od społeczeństwa. Nie mam znajomych, boje się wychodzić z domu. Moim jedynym oknem na świat jest Internet, tylko tu mogę z kimś 'porozmawiać'. - Mieszkam w kawalerce z utrzymującą mnie matką emerytką. - Wykształcenie podstawowe. - Wrodzona nieśmiałość, sierotowatość, nieporadność życiowa. - Zawsze miałem 10-15kg nadwagi, a teraz to już wogóle jestem otyły, przy 183cm wzrostu ważę 112kg. - Mam odstające uszy i zniszczoną lewą część twarzy przez poparzenie gorącą wodą z czajnika przez ojca tyrana. - W związku z powyższym nigdy nie miałem szansy na dziewczynę. - Nigdy nie uprawiałem seksu, jestem prawiczkiem. Ja się nawet nigdy nie całowałem. - Mój ojciec bił mnie w dzieciństwie i był alkoholikiem, na szczęście się zachlał. Nie wierzę, że ktoś ma gorzej :o

Gość gość
:o xx psytulam :)

Gość gość
ble ble? smutne jest to co piszesz :-(

A kto by chciał z tobą rozmawiać tłusta świnio przez te internety? :D Zapomniałeś też dodać że nie posiadasz żadnej mądrości. Tak wygrałeś konkurs, nikt nie ma gorzej.

Gość gość
bieda była w chałupi8e taka , że matkę tę starą kurwę , która mnie skrzywdziła , nie stać było na kupno kiełbasy by mi na szyję ją zawiesić by choć pieski chciały się ze mną bawić

Gość gość
Persefona jesteś zerem!

A byłeś kiedyś u psychiatry lub psychologa, czy też ograniczasz się do żali nad własnym losem?

Gość gość
Wspolczuje Ci bardzo...Nie myslales zeby leczyc sie z tych natrectw?

Gość gość
Przemek 24 lata chyba jest większym przegrywem

Gość gość
Zrób coś ze sobą . Nie jest jeszcze za późno. Nie tylko ty masz pod górkę. Tu gdzie mieszkam jest bieda aż piszczy a ludzie i tak sobie jakoś radzą. Jesteś facet łatwo możesz znaleźć pracę nawet bez wielkiego wykształcenia. Wyobraź sobie co teraz się dzieje w Nepalu. Tyle ludzi i dzieci zginęło co muszą czuć rodziny tych ludzi? Dorobki całego życia poszły w mak w sekundę. I teraz porównaj kto ma gorzej . Masz co jeść gdzie mieszkać to ciesz się z tego co masz. Inni i tego nie mają.