Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórzy mają takie stare komórki?

Polecane posty

Gość gość

Przyjeżdzają później do Warszawy ze starymi przedpotopowymi komórkami, z beznadziejnym aparatem i bez 3g. Czy im nie wstyd? NOrmalnie wiocha na maksa

Gość gość
temat niby głupia prowokacja ale z drugiej strony cos w tym jest. Zwyczajnie obsługa telefonu przerasta wiekszosc ludzi.

Gość gość
Wspolczuje Ci niewolniku wspolczesnych kanonow mody, z******tosci. Wyobraz sobie ze nie kazdy ma kompleksy z powodu starszego modelu telefonu, telefon jest do dzwonienia i pisania. Jestes jeszcze pryszczatym nastolatkiem/ka ktory tego nie rozumie.

Gość gość
telefon służy do dzwonienia , nie do grania, czy do siedzenia na f.k :P:P

>>>Dlaczego niektórzy mają takie stare komórki?<<< x Bo z nich WYGODNIEJ i LEPIEJ rozmawia się. x Były oficjalne testy, które wykazały, ze te nowoczesne smartfony, w połączeniach głosowych, nie umywają się do najtańszego aparatu starej generacji. Dlatego MĄDRZY ludzie, dzwonią z tego, co lepsze, a półgłówki napalają się na reklamy.

Gość gość
Powtórze to co większość, telefon jest do dzwonienia tak jak kibel do srania, a że niektórzy chcieliby w nim brać prysznic i latać jak wizzair'em, to już indywidualne podejście. W butach też można by zamontować pare koni mechanicznych i tankować wodę z kranu, po cholere kupować auto,w korkach stać i oc płacić?

Gość gość
dopóki mój stary sony ericsson hazlel będzie dychał to nie wymienię go na żadnego srajfona. I tak dużo pracuje przy kompie i korzystam z netu, więc jak wchodzę z domu to chcę być wolna i nie muszę strzelać fotek gdzie jestem i publikować ich na fejsie.

Gość gość
Bo te stare, czyli 4-5letnie np. Nokie, są najlepsze do gadania. Na kafe piszę ze smartfona, czyjegos zresztą, uzyczonego mi na jakis czas. Moje telefony to 3 Nokie klawiszowe, jedna z nich Dual, super telefony, nie do zarąbania. Nie kupuję smarfona celowo, nie chcę.

Ja dostałem smartfona przy wznowieniu umowy i wykorzystuję go jako darmową nawigację i podręczny notatnik. Ma też aparat z flashem i nagrywa filmy FULLHD, z czego czasami, awaryjnie korzystam. Jeszcze nie zdarzyło mi się z niego zadzwonić :D.

Gość Daniel 24
To zależy kto ma jaki pogląd , ogólnie najczęściej stare telefony wolą starsi ludzie , bo po co im te bajery itp ja np wolę ogólnie telefony dotykowe niż przyciskowe , moim zdaniem nie męczą się tak palce przy pisaniu SMS.

>>>To zależy kto ma jaki pogląd , ogólnie najczęściej stare telefony wolą starsi ludzie , bo po co im te bajery itp ja np wolę ogólnie telefony dotykowe niż przyciskowe , moim zdaniem nie męczą się tak palce przy pisaniu SMS.<<< x Tyle, że ja SMS-ów praktycznie nie piszę. Aparat z wygodnymi, dużymi klawiszami mogę odebrać, prowadząc auto i nie odrywając wzroku od drogi. W smartofonie zrobić tego nie mogę.