Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

blizny po laparoskopii

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny na pewnie wiele z was miało ten zabieg. Ja miałam go na TORBIEL lewego jajnika w poniedziałek. Dziś mi kazali zdjąć opatrunki, żeby się goiło. Ale trochę mi mina zrzedła jak to zobaczyłam. Mam 3 dziury po lewej stronie. Pepęk i na skos na lewo jeszcze 2. Druga rana jest genialna widać krzyżyk z szwu. Nic nie nie paprze. Nie będzie raczej NIC widać. No ale pepęk mam na wierzchu a w środku dziura. Tzn to co kiedyś było w pępku jest na wierzchu teraz. Na poczatku myslałam ze jak szew się rozpuści to ten "pępek" a raczej to co kiedyś było w pępku opadnie i zapełni tą dziurę, ładnie sie najdzie na siebie. Ale jakoś jak tak patrzę to nie jestem tego taka pewna. Jak było u was z tym pepkiem, był na początku na wierzchu trzymany szwem? No a rana numer 3 to masakara wygląda jak cięcie ale nim nie jest bo szew też jest krzyżykiem na środku. Wybrzuszyła się i wisi ;/ Nie wiem ale mam wrażenie że będzie takim cyckiem wiszącym albo wybrzszonym. A może taj to ma wyglądać na początku? Rozpaprała mi się ta rana troche...przykleiła do gazy a raczej gaza do niej. napiszcie czy to normalne i że schizuje....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować