Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internetowa miłość

Polecane posty

Gość gość

Witam, jakiś rok temu poznałam kogoś przez internet, zakochaliśmy się w sobie... Długie wieczorne rozmowy, seks przez internet itd. On jest samotny, ja też powiedziałam mu że nikogo nie mam... A tak naprawde to mam męża i 2 dzieci! On od samego początku mówił że nie chce się wiązać z nikim więc taki układ mi odpowiadał. Ale teraz on mi pisze że chce się spotkać ze mną, że mnie kocha i chce tylko mnie! Mi też bardzo na nim zależy no ale co zrobić.... przecież ja mam rodzinę.... Pomóżcie mi jak z tego wybrnąć?

Gość gość
Mezatka z dziecmi, to latwy kasek dla oszustow internetowych, wycofaj sie z tego. Bo czekaja cie klopoty.

Gość gość
prowokacja :) mama i żona zajmuje się pracą i domem, a nie traci czas na fikcyjne znajomości :D

Gość gość
ale ja nie chcę tego zakończyć, chyba nie mam na to siły. Chciałabym to kontynuować tylko że wirtualnie. No ale... jak długo to można ciągnąć...

Gość gość
Seks przez Internet i to pisze matka i zona,raaatttuuuunnnkkkkkuuuuu!!!

Gość tawarisz kamandir
Widzicie towarzyszko, sprawa nie jest łatwa... Przedstawiłem wasz wniosek o zakończenie internetowej znajomości do rozpatrzenia przez kolektyw pracowniczy ale z tego co mi powiedziano, to wy towarzyszko, podobno bardzo cicho śpiewacie międzynarodówkę na zebraniach partyjnych. Podobno tylko nucicie coś tam sobie pod nosem. Noo, towarzyszko... (Wyobraźcie sobie, że grożę wam palcem przed nosem). Mało tego. Nie należycie do żadnej organizacji związkowej. Ani do Związku Kombatantów, ani do ZBoWiD-u, ani do Związku Socjalistycznej Młodzieży Polskiej, ani do radzieckich pionierów, ani do koła gospodyń wiejskich, ani do kółka różańcowego, ani do tego, ani do tamtego, a ponadto słabo się udzielacie jako proletariuszka. (Znowu kiwanie palcem, tym razem szybsze). No, może markietanka jest z was podobno niezła. Szczególnie przez internet. Tak twierdzi towarzysz pierwszy sekretarz. I to was jeszcze ratuje. No, dziś wam towarzyszko jeszcze daruję ale zapamiętajcie sobie, że na przyszłość nie chcę więcej świecić za was oczami. Tak jak dziś świeciłem, gdy sam towarzysz Siergiej obrzucił mnie spojrzeniem równie ciężkim jak rogowe okulary, które nosi. Spojrzeniem pochmurnym jak piętrzące się cumulusy. Spojrzeniem pytającym - Aluzju poniał? - Tak toćno, tawarisz kamandir! - ryknąłem stuknąłem obcasami i prężąc się na baczność. - Ja wsio poniał! - Nu, wot wot, charaszo...

Gość gość
Lepiej zakończ to jak najszybciej!!!! Rodzina najważniejsza :D

Gość gość
Seks przez internet. Jakie to żałosne.

Gość gość
Jakby was mąż zaniedbywał też byście szukały rozrywki w necie :P

Gość gość
seks przez internet żałosny??? Chyba raczej modny w dzisiejszych czasach, nie sądzicie?

Gość gość
Seks przez internet rzygać mi się chce jak poruszam wyobraźnią. I kto to robi...matka...żona...kobieta...polka może i jeszcze katoliczka.

Gość gość
Tfu....tfu...tfu....

Gość ja ja ja
przecież to zwykła prowokacja jest :D

Gość gość
Przez skype pokazuje swoją picze całemu światu....hahaha dobre może dodaj więcej osób i zrób seks zbiorowy....będzie bardziej podniecająco.

Gość gość
Co z tego, ze prow. Jak masa kobiet i mezczyzn tak wlasnie postepuje, przeciez tematy do tych nedznych prowokacji biora z zycia, jesli nie to nikt sie nie wypowiada,chyba ze autor sam ze soba pisze:)

Gość gość
Ci co tak robią to kwalifikują się do leczenia głów, a piszący o tym....i tu się zastanawiam....co chciał osiągnąć.

Gość tawarisz kamandir
@ 14:55 No, ostroznie obywatelu. Nie nazywajcie dzialalnosci proletariuszki prowokacja. Bo prowokacji dopuszcza sie tylko antykomunistyczny element rekcyjnego podziemia.

Gość gość
Co ja mam zrobić??? Kocham go! A z mężem to chcę się rozwieść... tylko co z dziecmi?!

Gość gość
dzieci do babci :)

Gość gość
Jak mam mu to powiedzieć że mam męża i dzieci? W jaki sposób to zrobićżeby go jak najmniej zranic???

Gość gość
???