Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMEK JESTEŚ? Mam sposób na tanie priwy na szołapie za 10żet

Polecane posty

Gość gość

Ja przed chwilą miałem priwa z orgazmem za 10 żetonów! :D Są takie laski, które robią tzw. 'losy' W losach można wygrywać priwy i potem sie je odbiera na priw i laska ustawia priwy z nickami zwycięzców za 10żet np. nick ugalowicz i wystarczy ten nick podrobić a na SU jest to bardzo łatwe, bo nick który ma w nazwie literę L jak LEW, można bardzo łatwo zamienić dużą literą "i" bo one wyglądają identycznie :D więc rejestrujesz sobie nick ugalowicz, ale zamiast L wstawiasz duże 'i' nawet na kafe te obie literki wyglądają prawie identycznie, a tam są faktycznie identyczne :D i laska sie nawet nie zastanawia czy to jest jakiś fejk hehe :D dlatego zawsze u tych lasek co robią Losy i odbiór nagród na priw patrze czy mają ustawione priwy z nickami w którym jest litera l - małe L, albo duże 'i' - I bo obie wyglądają tak samo i wtedy rejestruje nowy nick, przesyłam sobie 10żet i wbijam na priwa :D przed chwilą byłem na orgaźmie 8minutowym za 10żet ale te laski są głupie :D ale to dobrze dla mnie :classic_cool:

Gość gość
Ty za to jesteś tak mądry, że musisz lizać czyjeś orgazmy z ekranu :classic_cool:

Gość oszkaa
Teraz Przemek zatasuje sie na smierc

Gość gość
lew (przez małe L) Iew (przez duże i) widać różnice? nie bardzo... ;)

Gość gość
tutaj może minimalnie widać różnice, ale jak ktoś nie jest zbyt uważny to nie ma szans żeby się skapnąć, za to na szołapie te dwie litery wyglądają w 100% identycznie :classic_cool:

Gość gość
Przemek ale od czego są przyjaciele? Ja Ci dam! nawet 20żetonów Ci dam, to będziesz miał na 2 priwy u fajnych lasek

Gość gość
to podaj nick transmisje zrobisz?

Gość akimke
20 ode mnie dostaniesz :classic_cool:

Gość gość
nie ma cie

Gość akimke
jestes zalogowany? :D