Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chora a mam mature

Polecane posty

Gość gość

W poniedziałek mam maturę. Wczoraj jak wstałam,to czułam się strasznie, wydzielina z gardła, straszny ból głowy , ból gardła i uszu. Poszłam do lekarza,zapisał mi jakis lek alergiczny, syrop i jeszcze jeden lek. Dziś czuje się lepiej , gardło mnie nie boli, uszy też nie, ale jak przełykam ślinę , to czuje że jeszcze trochę tej wydzieliny jest, tak trudniej mi się połyka. Noi mam bardzo ciężką głowe , boli mnie z tyłu. Może to dlatego że spałam prawie na siedząco , nie wiem. Zastanawiam się,czy brać nadal te leki i leżec w łóżku , czy może jechać do mojego lekarza alergologa żeby przepisał mi antybiotyk ? Nie jestem w stanie za bardzo się uczyć , niby gardło mnie nie boli , ale czuje się jakaś taka osłabiona. Akurat wszystko przed maturą...... :(

Gość gość
no to rób klientom loda bez połyku jak masz problemy z połykaniem, życzę Ci dziewico powodzenia na maturze kotku:)

Gość gość
a po co Ci matura? tańczyć na rurze możesz , lody kręcić chłopakom albo na saksy jechać. ostatecznie na su cycuszkamy machać

Gość gość
zdrowia dziewico Ci życzę

Gość gość
ja bym pojechała do lekarza. Kup sobie dużo owoców to wzmocni zamiast witamin w aptece.