Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolonia dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Mam dwójkę dzieci w wieku 8 i 12 lat i chciałabym je wyslac w wakacje na jakąś ciekawa kolonię. Zależy mi na tym żeby zażyły tam trochę ruchu, różnego rodzaju sportów i dobrze się bawiły. POszukuję sprawdzonego organizatora takich kolonii, czy ktoś może coś polecić?

Gość gość
a Ty kotku wtedy będziesz sama w domu:) możemy TO zrobić bez gumki?:) wyjmę GO przed wytryskiem:)

Gość gość
Ja od paru lat jestem wierna ofercie Czerwiński travel - organizuje obozy i kolonie dla dzieci i mlodziezy. Maja bardzo fajne programy, nastawione wlasnie na aktywnosc, a nie na pasywne spedzanie czasu. Dzieciaki sa zadowolone, my (rodzice) tez.

Gość gość
Możesz wysłać maluchy na kolonie w góry! W ośrodku www.hotelodys.pl mają bogatą ofertę animacyjno-sportową dla najmłodszych,więc powinno im się tam spodobać. Nasi synowie zawsze wracają stamtąd zadowoleni.

Gość gość
możemy to zrobić we trójkę ale bez gumek

Gość gość
Szczerze polecam Ci w takim razie to biuro podróży www.pantur.pl, z którym jeżdżą moje dzieciaki zawsze na kolonie. Mają tam właśnie m.in. fajne obozy tematyczne: konne, taneczne, rekreacyjne i w ich programie jest sporo takich zajęć sportowych właśnie, aktywnych. Kadra jest naprawdę kompetentna i mają świetne podejście do dzieciaków. Wiem, że moje dzieci są z nimi bezpieczne.

Gość MiśkaU
Jeśli zależy Ci na wartościowych koloniach to wyślij dzieci na obóz językowy. To bardzo fajna opcja połączenia nauki z zabawą :) U nas się to sprawdziło :). W tym roku dzieci wyjechały na obóz językowy ze szkoły Berlitz - http://www.berlitz.pl/pl/kursy_dla_dzieci_i_mlodziezy/obozy_jezykowe_dla_dzieci_i_mlodziezy/ i już mam od nich "nakazane" :D aby zapisać ich na przyszły rok. Bardzo mnie to cieszy, ponieważ wiem, że nie zmarnowały wakacji, że bawiły się, ale i uczyły i jeszcze dodatkowo czerpały z tego radość ;).

Gość gość
my swoje dzieciaki wyslalismy na pierwszy oboz jak miały 10 lat. znajomi polecili nam ‘czerwinski travel’. taki oboz to swietna sprawa dla dzieci

Gość gość
Mój syn już dwa lata z rzędu chodzi na ferie do Akademii Nauki na Nowogrodzkiej. Co roku robią inny program oparty na jakiejś popularnej dziecięcej książce. Dużo zabaw tematycznych, wspólne czytanie, wyjścia. Jest świetlica od rana, wiec można spokojnie odwieźć dziecko przed pracą. Dla mnie idealna opcja, tym bardziej że pracuję w centrum i mam blisko.

Gość Wandalik
A obóz zimowy dla fanów fantastyki? Świetną ofertę ma Szkoła Tropicieli: http://szkolatropicieli.pl/zima-2016/ Fajne jest to, że obozy odbywają się w zamkach na terenie Polski tak więc jest to niepowtarzalne przeżycie dla dzieciaków ;)

Gość gość
Moje dzieci to wulkan energii, ale jak wyjeżdżają na kolonię z http://ctravel.pl to mają tam tyle różnych aktywności, że same nie nadążają za wszystkim. Jak wracają do domu to przynajmniej mam parę dni spokoju jak odpoczywają ;)

Gość gość
Jeśli chodzi o aktywne kolonie to sprawdzone (w ubiegłym roku synowie moi byli) są kolonie z biura Grześkowicz do Szklarskiej Poręby. Jest czas na zabawę, ale i sporo treningów sportowych z naciskiem na piłke nożną.

Gość gość
Moje dzieci jeżdżą na kolonie organizowane przez http://www.tropemprzygody.pl/. I to już od lat, także mam pełne zaufanie do tej firmy, moje szkraby zawsze wracają bardzo zadowolone :)