Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam zupelnie checi do zycia , swiadomosc ze bede

Polecane posty

Gość gość

coraz starsza i coraz brzydsza skutecznie zniecheca mnie to wszystkiego, nawet dzieci juz nie chce? po co ? powiela ten sam beznadziejny ziemski los mysle o samobojstwie

Gość gość
jesteś kompostem

Gość gość
dziewczyna im starsza tym lepsza w łóżku, nie popełniaj samobójstwa bo jeszcze Twoja ci.pka z niejednym kusiem się spotka

Gość gość
Dzieci to Ci akurat nie życze. Mam jedno i same kłopoty. Dasz rade, pamietaj że " każda zmora znajdzie swego adoratora". Wyjdz do ludzi, wyluzuj, wszystko się ułoży ;-)

Gość gość
potwora chyba, a nie zmora... xx chcieć zabłysnąć i się skompromitować... :classic_cool:

Gość gość
mialam 4 adoratorów ale te zwiazki z nimi tez wydawaly mi sie bezsensu studiów nie skonczylam bo stwierdzilam ze po co mam sie meczyc jak i tak sie zestarzeje i umre i mam tak ze wszystkim leze calymi dniami lub spie lub siedze przed komputerem

Gość prawictwo pospolite 137
liczy się się wnętrze , a nie wygląd .. Mozesz sie zestarzeć , ale ciągle być młoda duchem

Gość gość
ale ja sie nawet nie martwie o figure sama nie wiem o co mi chodzi mam jakas awersje do zycia:O

Gość gość
Mam to samo. Nic mnie tu w zasadzie nie trzyma. Jak bym spojrzał na siebie w obecnym stanie za 10 lat, to widziałbym samotnego 34 kawalera, w dodatku z niechęcią do życia.