Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłybyście być z facetem z padaczką?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym się związać, ale okazało się, że ma tą przypadłość. Bierze leki, jezdzi normalnie samochodem, a atak zdarza się raz na kilka lat

Gość gość
przecież to też człowiek, który zasługuje na szczęście. Nie skreślaj go z takiego powodu.

Gość gość
Nie wiem czy mogłabym. Padaczkę wywołuje alkohol. Pewnie dzisiaj już nie pije, ale zawsze moze wrocic do nalogu

Gość gość
nie tylko alkohol, poczytaj sobie o tej chorobie

Gość Nokian
W jednym miejscu tyle osób pozytywnie opisuje człowieka z epi a ja wciąż szukam tej jednej dla której moja lekka epi(petit mal)nie zdyskwalifikuje automatycznie.Jeśli jest wśród was(gości)lub macie jakichś znajomych z centrum kraju rozumiejących życie z epi i chcecie poznać faceta(35l)bez nałogów,niekaranego,którego marzeniem jest poznanie tej jednej(28-35)dla której facet z lekką epi jest też facetem,który marzy o przytuleniu do siebie takiej inteligentnej,rozumiejącej życie z epi-odezwij się,zaryzykuj,żyjemy tylko raz!

Gość gość
Jakbym go kochała to tak

Gość gość
Oczywiście, że tak. To normalny człowiek z małą przypadłością która jak piszesz zdarza się raz na kilka lat?! Są też inne metody które prawie całkowicie leczą padaczkę, słyszałaś o nich?

Gość vivinia
nie rozumiem jak można wykluczać związek z osobą która ma padaczkę, z tą choroba można żyć więc nie wiem dlaczego ktoś w ogóle wyklucza bycie z osobą chora na padaczkę, którą w dzisiejszych czasach można skutecznie leczyć. jakie metody leczenia masz na myśli?

Gość gość
jak kocham to pewnie że tak,co to za pytanie,wasze miłości nie są warte funta kłaków

Gość Nokian
Potraficie tylko pisać...Dlaczego ani jedna nie odważy się na spotkanie z człowiekiem z lekką epi(petit mal) i dopiero wtedy mogłybyście wyciągać wnioski.Jest tyle samotnych szukających swej drugiej połowy,tak was dużo się ogłasza lecz żadna nie odpisze zwyczajnie :,,Cześć,wiem czym jest padaczka,chętnie Cię poznam".Może warto zaryzykować?Wszyscy żyjemy tylko raz a w życiu powinniśmy sobie pomagać.Nie bój się,tym się nie zarazisz!To też nie jest dziedziczne!Jeśli jest wśród was dziewczyna rozumiejąca epi,odpisz do mnie na portalu:Randki24,Log:Nokian34 .Chciałbym przytulić taką do siebie!Nie szukam księżniczki z bajki,sam nie jestem ideałem.

Gość Nokian
Brak odważnych płc***ięknej,nawet jedna nie odważy się zwyczajnie powiedzieć ,,Mam epilepsję".W tym kraju facet z epi jest już skazany na samotność.Szukałem praktycznie wszędzie.Ja nie wstydzę się życia ze swoją chorobą,wstyd mi tylko społeczeństwa w tym kraju bo wiedza tego ludu na temat epi jest praktycznie zerowa a żałosne polskie media(tv i radyjka)nie zrobią nic aby niepełnosprawnym pomóc,więcej reklam ,,uświadamia" ludziom że w tym kraju zus tylko uzdrawia potrzebujących odbierając środki do życia.Po prostu wszystko w tych czasach to parodia.

Gość gość
z żadnym

Gość gość
( Dziedziczny jest niski próg pobudliwości komórek nerwowych mózgu. Czynniki predysponujące do wystąpienia napadów padaczki)

Gość Nokian
Szukam jednej chcącej porozmawiać.