Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny co wy czujecie podczas okresu?

Polecane posty

Gość gość
dwa trzy dni przed bolą mnie cycki. dzięki temu nie jestem zaskoczona jak drogowcy śniegiem i gdy wychodzę z domu zawsze zakładam wkładkę, bo a nuż poleje się na mieście. w pierwszy dzień n*******la mnie brzuch, zaczyna boleć mniej więcej godzinę dwie po tym jak zobaczę pierwszą plamę. jak okres wypadnie w dzień roboczy to tragedia, a jak w wolny to cały dzień leżę.

Gość gość
Ale ona chce żebym przy niej był, kładę jej wtedy zimne oklady na brzuch, masuje kiedy mnie o to poprosi oczywiście bardzo delikatnie żeby nie bolało ja bardziej, robię gorąca czekoladę i przynosze do lozka...jest mi jej zwyczajnie zal

Gość gość
na kilka dni przed okresem mine mam jakbym kija w tylku miala. wystarczy,ze otworze oczy i juz jestem wkurzona. o wszystko,bez wybrzydzania(podlase mi kawe/nie podales kawy) boli brzuch i kregoslup. utopilabym wszystkich w lyzce wody. w kilka dni po okresie przechodzi i jestem milutka jak aniolek.

Gość gość
zimne? wg mnie lepsze sa cieple okłady jak juz. nie gorące tylko cieple. Zimnee to wrrrr. Ja wiem ze jest ci zal. To dobrze o tobie swiadczy ale nie przesadzaj. To nie zniknie od twojego zalu. Trzeba przezyc te 4-5 dni i tyle. Musisz obserwowac i wyczuc co ona by chciala. jedne kobiety chca bys je masowal drugie chce spokoju i ciszy

Gość gość
no jestem wkurzona nie bede ukrywac. wyzywam sie o byle co a jak jeszcze tabletka nie dziala to chowaj sie kto moze. Prosze zeby mnie wtedy o nic nie pytac ani nie denerwowac. najlepiej wogole sie nie odzywac przez pierwszy dzien chyba ze w ostatecznosci:))))) ja i tak nie mam zle. Ale mam okropny bol brzucha przez pierwszy dzien i kawalek drugiego. Ten pierwszy dzien jest tak straszny ze jak minie to potem to juz pikuś:))

Gość gość
ty jej nie masuj tylko daj TABLETKE! ja tez kiedys bylam taka ze masowanie okladziki jakies cwiczenia a goowno. To nic nie daje. Teraz sobie łykam ketonal albo ibuprom mAX i mam spokoj.

ja podczas okresu mam straszne bóle menstruacyjne, skręcam się z bólu i ciężko mi sie zmobilizować do wyjścia z domu, najchętniej zamknęłabym się w domu i przespała ten czas, ale niestety trzeba normlanie funkcjonować dlatego biorę tabletki vemonis femi które bardzo mi pomagają w czasie okresu dzięki nim moge normanie funkcjonować w czasie okresu.