Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puerta25gość

Zycie ze swiadomoscia ze nigdy nie zaznam milosci

Polecane posty

Gość Puerta25gość

Niestety tak wyglada moje zycie. Jestem osoba bardzo wrazliwa i uczuciowa.. Moim jedynym marzeniem byla milosc-prawdziwa wierna szczera..marzylem by poczuc jak to jest czuc sie kochany,czuc cieplo drugiej osoby jej dotyk bliskosc..patrzec w jej oczy i widziec odbicie swego szczescia..

Gość gość
Tak jasne a potem przer***ać i zostawić miłości to dać nie umiecie

Gość Puerta25gość
Niestety..marze o tym i tylko owe marzenia mi pozostana..na zawsze?nie sadze bo nie mam moralnych oporow przed przedwczesnym zakonczeniem tego piekla.. A wszystko przez swoja twarz.. Jest poprostu brzydka.. Dla wielu odrazajaca.. Niewazne ze do kazdego podchodze z usmiechem,staram sie pomagac innym,jestem osoba wygadana i dosc inteligentna,jestem opiekunczy i szczery.. Wysoki wzrost i niebieskie oczy sa jedynymi moimi atutami ktore jednak nie bilansuja braku urody.. Od dziecka kazdy mnie uswiadamia ze przeciez tak wygladam wiec jakby jakas dziewczyna mogla mnie pokochac?w zyciu nie uslyszalem 1 zdania-zaslugujesz na milosc.. Nigdy nie chcialem poznac proznej pieknosci tylko piekna wnetrzem dziewczyne ktora bylaby dla mnie calym swiatem moim powietrzem natchnieniem,wiara ..spelnieniem moich marzen moim szczesciem.. Niestety dla kazdej dziewczyny jakokolwiek wartosc maja tylko Ci piekni..wiem ze przegralem swe zycie.. Pisze tu by uzmyslowic wam ze obok was-pieknych i szczesliwych sa ludzie brzydcy ktorzy tez maja uczucia i marzenia o milosci.. Lubicie komentowac nasz wyglad i ranic swymi niesprawiedliwymi opiniami..nawet nie wiecie jaki wewnetrzy dramat odgrywa sie w naszych wnetrzach..to smutne ze ktos rodzi sie brzydkim i choc marzy o milosci nigdy jej nie zazna oceniany i odrzucany jest z zalozenia..a piekni maja to wszystko ot tak..i na ogol tego nie doceniaja stad tyle zdrad i oszustw.. Nie ma wiekszego cierpienia niz pustka w sercu i swiadomosc ze milosc nigdy w nim nie zagosci.. Bo jestes za brzydki..

Gość pashtet z godnością
Autorze nie wqrzaj mnie :) nawet autentycznie brzydki mężczyzna nie ma prawa marudzić na swój los bowiem najniżej w hierarchii stoi brzydka kobieta. Wiem coś o tym bom sama pasztet niestety :P i również mnie ranią opinie i okrucieństwo lecz co zrobić? My pasztety musimy cierpieć w milczeniu i znosić agresję facetów za to Wy - brzydsi faceci macie przyzwolenie na użalanie się i odstawianie ekscesów w stylu strzelaniniy w szkole z zemsty przeciw światu - bo zUe dziefczyny uznały żem nieatrakcyjny. Słyszałeś o Incelsach?

Gość Puerta25gość
Nienawidze osob ktore oceniaja lub gardza brzydszymi..zwlaszcza facetow ktorzy smia oceniac i obrazac mniej atrakcyjnych kobiet bo na ogol te osoby maja najpiekniejsze wnetrze..wiec nie wrzucac facetow do jednego worka..dla mnie milosc jest czyms pieknym i czystym szkoda ze dla niektorych wszystko sprowadza sie do seksu

Gość gość
Nie trafiłeś jeszcze ma drugą połowę. Przyjdzie.

Gość gość
A co jest takiego brzydkiego w twojej twarzy? Ile masz lat ?

Gość gość
Mnie zastanawia tylko,dlaczego uważasz piękną kobietę za próżną? Zmień nastawienie do ludzi,a znajdziesz miłość. Nie oceniaj-nie będziesz oceniany!

Gość Puerta25gość
Nie oceniam..ale mowie z autopsji jak traktuja piekni takich jak ja..wiec reakcja obrona jest niechec do nich..czy wrecz unikanie ich.. Ktos kto nie przezyl przeplakanych nocy z powodu obrazliwych komeentarzy pieknych lalun ktore uwazaja sie za lepsze bo maja ladne buzki ale puste glowy to nie zrozumie tego.

Gość Puerta25gość
Jesli ktos z was mysli i czuje podobnie jak ja i chce o tym porozmawiac w prywatnej korespondencji prosze o maila melikson89@gmail.com.mam 25lat

Gość gość
Masz pryszcze, że jesteś brzydki ? Czy brzydkie rysy twarzy ?

Gość gość
wydaje mi się, że problem tkwi w twojej samoocenie, i braku pewności siebie nie wyglądzie.. znam wielu facetów, którzy naprawdę są przeciętnej urody, a maja takie laski, że mózg w poprzeg staje, a wiesz dlaczego, bo nie skupiaja sie tak na swoim wyglądzie, tylko na innych atutach i to powoduje, ze ludzie przestają zwracać na to uwagę, i zaczynają cię lubić za coś innego.. a nawet dostrzegaja w tobie coś ładnego.. sam mówisz, że nie jeste tak źle twoim atutem sa ładne oczy.. nie wierzę że jest tak z tobą źle, że jesteś szkaradą czy coś wtym rodzaju, od której uciekają ludzie.. . Po prostu masz niską samoocenę.. ja np, jestem atrakcyjna, ponoc tak wiele osób mówi, i miałam chłopaka, który [powszechnie uchodzi za przeciętnego jesli chodzi o wygląd, i wszyscy tez się dziwili, co ja z nim robię. hcoć ja w ten sposób wcale nie myślałam. Coś mnie w nim urzekło po prostu, był przekomiczny, miał super poczucie humoru, z nikim sie tak dobrxe nie bawiłam jak z nim, do tego czułam , ze mnie rozumiał.. poza tym był szczupły, więc właściwie był w moim typie. Tak więc nie przejmuj się tym tak bardzo, ale postaraj się skupić, na innych sprawach pasji itd, nie na WYGLĄDZIE bo to jest bardzo zgubne, znajdź sobie jakies ciekawe zainteresowanie, muzykę, sport cokolwiek, co podniesie poczucie twojej wartiści, i i również atrkacyjność w oczach potencjalnej partnerki.

Gość gość
Nie może znaleźć bo sam przebiera i wybrzydza bo ładną by chciał bo musi szpanować przed kumplami

Gość gość
masz ładne oczy,to juz cos,oczy są najwazniejsze :) poza tym nie wyglad sie najbardziej liczy. WIekszosc ludzi nie jest taka piękna. Ciesz sie,ze przynajmniej Ty doceniasz miłość. Jakbyś miał ją od tak moze tez bys olal i nie docenil?? a długo jej wyczekując wiesz,jak jest cenna. Jesli kobieta pokocha Cie za piękne wnętrze to i z wyglądu zaczniesz sie jej podobać ;) kobiety az tak na wygląd jak faceci nie patrzą,przeważnie. wiec nie ma sensu cierpiec na zapas zakladajac,ze to koniec i nic dobrego cie nie spotka.....nie baw sie w czarnowidza.

Gość gość
szukających jest wielu . Nie wierze że nie znajdziesz. Możesz za to oczekiwać czegoś więcej, wtedy możesz nie znaleźć

Gość gość
Ciesz się że żyjesz ja miałem te miłość ale umieram i co mi z tego. I gdybym byl zdrowy bylibyśmy razem i niebo bym jej przychylił ale umieram i nie miałem odwagi żeby ją nawet przytulił bo myślałem że ona udaje a kochała mnie i jest już za późno. Co Ty na to?