Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

muszę to z siebie wywalic mam dziecko z gwałtu

Polecane posty

Gość gość
zas. rodz- 106 zł miesięcznie dodatek z tytułu samotnego wychowywania dziecka- 170 zł jednorazowy dodatek z tytułu rozpoczęcia roku szkolnego-100 zł jak złożysz wniosek do 10 maja wypłata bedzie do końca maja dokumnety 1. zupełny opis urodzenia dziecka 2. dowód osobisty 3. numer konta 4. zaświadczenie z us za 2013r. 5. składki zdrowotne za 2013r. prosisz o druk oświadczenia o składakach zdrowotnych i wypełniasz na zero bo nie miałaś dochodów 6. oświadczenie o dochodach niepodlegających opodatkowaniu za 2013r. też dostajesz na miejscu

Gość gość
żadnych dochodów stypendiów alimentów gospodarstw. Dziękuje ,postaram się jutro przełamać i pójść do mopsu Faktycznie jest szansa że dostanę kasę jeszcze w maju? potrzebuje kupić sobie leki na depresję bo nie daje rady

Gość gość
i powiedz mi jeszcze to mam bodajże do pazdziernika,pózniej składam analogiczny wniosek,tak ? I jeszcze jedno wazne pytanie, czy może być nr konta syna ? na moim jest komornik,a wiadomo jak to z komornikami,najpierw zajmują a pózniej trzeba sie odwoływać co trwa i trwa i kosztuje sporo nerwów. Ja jestem współwłaścicielem,pełnomocnikiem konta syna

Gość gość
oświadczenie o dochodzie nieopodatkowanym za 2013r. tez wypełnij na zero, komplet dokumentów wraz z wnioskiem do 10 maja musi być złożony byś na koniec maja dostała pieniądze, konto syna też może być spytaj ale tam komornik tez może się dostać spytaj się o inne sposoby płatności- przez pocztę lub na kartę przedpłaconą wtedy komornik ci nie zabierze pieniędzy tylko wtedy mogą przyjść z opóźnieniem, zasiłek przyznany do października 2015r. by była kontynuacja od listopada trzeba nowy wniosek wraz z dokumentami za rok 2014r, złożyć do końca września

Gość gość
dziękuję jeszcze raz,jakos mi lżej jak to napisałam. Mam nadzieję że nikt w mopsie nie będzie mnie pytał skąd mam w takim razie dziecko skoro ojciec nieznany. Dobrej nocy:)

Gość gość
spokojnie nikt się o takie rzeczy nie bedzie pytał i nie ma prawa się zapytac skąd się dziecko wzieło nikogo nie to nie interesuje ważne czy ojciec jest znany, nieznany czy są zasadzone alimenty i pomyśl o terapii bo problemy zdrowotne biora się z nierozowiązanych problemów emocjonalnych to ze kiedyś nie byłaś w stanie o tym mówić może jesteś gotowa właśnie teraz tym bardziej że dojrzałaś by o powiedzieć na razie a tym forum

Gość gość
spokojnie nikt się o takie rzeczy nie bedzie pytał i nie ma prawa się zapytac skąd się dziecko wzieło nikogo nie to nie interesuje ważne czy ojciec jest znany, nieznany czy są zasadzone alimenty i pomyśl o terapii bo problemy zdrowotne biora się z nierozowiązanych problemów emocjonalnych to ze kiedyś nie byłaś w stanie o tym mówić może jesteś gotowa właśnie teraz tym bardziej że dojrzałaś by o tym powiedzieć na razie a tym forum

Gość gość
kurde udało mi sie ,przełamałam się ,poskładałam papiery i za kwiecień dostanę kasę ,dzis był na to ostatni dzień (by załapać sie na kase za kwiecień). Nie wiem kiedy wpłynie ,Pani mi mówiła ale byłam tak zdenerwowana że nie pamietam,w ogóle babka była bardzo miła,nic sie nie pytała czemu ojciec nieznany,pomogła mi wypełnić formularz ,uśmiechnięta ,empatyczna,no na prawdę idealna pracownica mopsu. Teraz tylko rejestreacja do psychiatry i skierowanie na terapię :) Pózniej jak się wyleczę szukanie pracy.

Gość gość
To super że sie przełamałaś :) gratulacje i powodzenia :)

Usun tego kundla z siebje urodzisz bachora najducha udus go dla dobra swojego dla jego dobra i dla dobra spoleczenstwa