Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka spotyka się z Hiszpanem!

Polecane posty

Gość gość
kobieto, jakaś głupia jesteś. niech dziewczyna próbuje, wchodzi w związki, chcesz ofermę zyciową wychować??? mieszka w Hiszpanii to z kim ma sie umawiać? Mnie matka też zabraniała teraz mam 24 lata i jestem sama i zdołowana, a matka patrząc na śluby i dzieci moich znajomych chyba też powoli zaczyna rozumieć swój błąd, jak można zabraniać dziecku i szantażować je że nie może być w związku??? Jak zaciąży to jej pomożesz wychować i tyle. Nie bądź taka stanowcza. Lepsze to niż, mieć samotną, zgorzkniałą i nieszczęśliwą córkę ;-)

Gość gość
Niech się z nim spotyka jak chce ale uważam, że z sypianiem ze sobą mogłaby zaczekać do ślubu.

Gość gość
wiem, że jesteś religijna, ale teraz to sypianie ze sobą po ślubie wyszło z mody. Trudno, ja sama jestem wierząca i nie wiem co zrobię jak przyjdzie co do czego, ale ciężko zmieniać świat na siłę. tak jest i tyle, świat się zmienił, to nie średniowiecze. Poza tym teraz ślubu się nie bierze w wieku 17 lat jak moja pra pra babka naprawdę tyle miała, prababka 18, babka 19... No to wiesz, one mogły czekac do ślubu. Ja mam 24 lata i nadal czekam i mam dość. Myślę, że teraz ludzie muszą tyle czekać, że mają dość i próbują wcześniej. zrozum to, życie się zmieniło. rozumie, że się martwisz jak każda matka, ale po prostu to trzeba przełknąc jakoś. Każde dziecko się usamodzielni, ucieknie z domu, zacznie uprawiać seks, nie uniknie się tego, trzeba to zaakceptować. to ciężkie jest, ale taka jest kolej rzeczy. rozumie, że ci cięzko, jak to matce, ale nie ucieknie się od zmian w zyciu. nie blokuj córce usamodzielniania się, raczej ją wspieraj, tak żeby ci ufała i rozmawiała z tobą.

Gość gość
Ona czasami u niego nocuje i to mnie martw! Boję się, że on ją wykorzysta.

Gość gość
dziś Ma 21 lat, hormony buzują. Nie masz szans. Trzeba było urodzić syna usmiech.gif . Chłopcą tak nie odwala. Jak baba się zadłuży w starszym, to będzie tańczyła, jak on jej zagra. Nie masz szans. Córka już podjęła decyzję. xxx chłopcOM, nie chłopcą. A zadłużyć to się można w banku, uczuciowo można sie zadurzyć. Analfabetyzm kafeteryjny kwitnie .