Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krótka sukienka ślubna

Polecane posty

Gość gość

Hej. Za 2 msce wychodzę za mąż. Z racji, że mamy teraz dużo wydatków- mamy bliźniaki  - planuję zakup używanej sukni. Nie podobają mi się suknie księżniczkowate. Wolę skromne, najlepiej krótkie (jestem zgrabna). Co myślicie o tej? http://olx.pl/i2/oferta/krotka-suknia-slubna- 36-38-CID87-ID9Y0XZ.html?action=show&id=147290423&utm_source=serviceletterManageAd&u tm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id 1]-20150429-[diplayLink]-4253823@1-20150429161604

Gość gość
Bardzo ładna ale ja nigdy nie poszłabym do ołtarza w czymś aż tak krótkim.

Gość gość
moim zdaniem długość fajna, tylko te kwiatki na dole...

Gość gość
Całkiem spoko. Umów się na przymiarkę to zobaczysz :) ja bym trochę próbowała cenę obniżyć chociaż o 100 zł

Gość gość
Już się umówiłam, dziękuję :) w pon przymierzę i podejmę decyzję, ale póki co jestem bardzo na tak.

Gość gość
też myślę nad krótką sukienką ślubną, ale z trochę innego powodu. Nie wiem jak miałabym całą noc tańczyć w długiej :D

Gość gość
No ja też brałam ślub w krótkiej, bo naprzymierzałam się trochę tych długich i we wszystkich czułam się głupio. A w krótkiej czułam się genialnie. Koleżanki mówią, że w swoich sukniach czuły się jak księżniczki - mi na takim uczuciu zupełnie nie zależało, wyglądałam za to jak gwiazda ;) no i tańczyło się super, nic się tam pod nogami nie plątało.

Gość Marlene99
Moim zdaniem, jeżeli kobieta czuje się dobrze w krótkiej sukience, dlaczego miałaby takiej nie założyć w najważniejszym dniu swojego życia. Sama brałam ślub w tradycyjnej, białej sukience, ale kiedy patrzę na bardzo inspirujące zdjęcia na http://whiteday.pl/all?category=suknie-slubne , przyznaję, że dziś wybrałabym nieco inną kreację.