Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety mają problem z parkowaniem?

Polecane posty

Gość gość

Przecież to jest jakaś parodia. Mama mojego kolegi ma prawo jazdy, ale jak ma gdzieś zaparkować, albo wycofać to jest chora. Albo te filmy na YT, gdzie babka wjeżdza krzywo i widzi, że się nie zmieści to cofa i zamiast skorygować to znowu wrzuca bieg i wjeżdża identycznie. Znowu wsteczny i bach do przodu w to samo miejsce. Ja p*****le, hahahaha

Gość gość
Bo kobiety maja gorsza od mężczyzn wyobraźnię przestrzenna :(

Gość gość
Coś o tym słyszałem, ale myślę, że kobiety są po prostu głupie i nie myślą za kółkiem.

Gość gość
Ja mam prawko od 12 lat dużo jeżdżę ale parkować nienawidzę. I mam tego świadomość że nie umiem, zawsze szukam większej przestrzeni żeby nie mieć problemu:( i wiecie o tym tylko wy i ja

Gość gość z nerwami
Parkowanie jest fajne, szczególnie tyłem :)

Gość gość
Ja mam prawko od 12 lat dużo jeżdżę ale parkować nienawidzę. I mam tego świadomość że nie umiem, zawsze szukam większej przestrzeni żeby nie mieć problemu:( i wiecie o tym tylko wy i ja

Gość gość
Ja rano przyjeżdżam do pracy to parking jeszcze w miarę pusty. Zawsze parkuje obok znajomej. Ona ma cały parking wolny dla siebie, ale to zawsze każdego dnia stanie tak, że zajmuje dwa miejsca.

Gość gość
Faceci też mają problemy

Gość gość
Może i mają, ale wtedy potrafią cofnąć, skorygować i zaparkować poprawnie, a kobieta to podchodzi do parkowania 100 razy, a na końcu poddaje się i odjeżdża.

Gość gość
Nie są głupie, są inne i faktyczne mają słabszą wyobraźnię przestrzenną, za to w łóżku mają przeważnie lepszą wyobraźnię od mężczyzn. Przynajmniej ja mam :P

Gość gość
Kobiety? A faceci to nie? Przyjdź na parking zakładowy mojego miejsca pracy to zobaczysz te umiejętności facetów.

Gość gość
gość dziś To może wreszcie czas się nauczyć? Jakoś na egzaminie dałaś radę, a teraz nie umiesz?

Gość Paulina89Rybnik
Byc moze wynika to z tego, ze kobiety od malego nie sa tego uczone. Tata niemal kazdego malego chlopca pokazuje mu jak sie zmienia biegi, uczy go, mowi co i jak - chocby bezwiednie. Ale sa tez kobiety, ktore sa mistrzyniami parkowania :). Najgorsze jest natomiast parkowanie tuz przy pasach. I w tym plec jest kompletnie nieistotna, robia to wszyscy,a potem sa wypadki.... Zarzad Drog Miejskich w Warszawie nawet zrobil teraz taka akcje spoleczna, ze az rece opadaja. Polecam zobaczyc na YouTube. Moze dzieki temu ktos sobie cos zweryfikuje....

Gość gość
Dziwne, jestem kobieta i nie mam problemu z parkowaniem. Najbardziej lubie rownolegle tylem.

Gość gość
gość dziś nie jesteś babą tylko facetem, popatrz w lusterko

Gość gość
Kobiety gorzej prowadza,ale za to wszystko inne faceci robią gorzej

Gość fifju móżczki
co faceci robią gorzej? chyba gorzej, czyli słabiej od was bab kłamią, no i nie udają orgazmów haha

Gość gość
Też miałam spore problemy z parkowaniem. Dużą pomoc przyniosła mi kamera cofania w samochodzie. Swoją kamerę do samochodu zakupiłam od www.stopolgroup.pl Znajdziecie tam też czujniki cofania oraz inne akcesoria do samochodów.

Gość gość
Ja potrafię za 1szym razem,no ale ja jestem zmotoryzowana od lat a i mam motocykl.

Gość Maria

Czasami jak widzę jak ludzie parkują to zastanawiam się czy prawo jazdy mają z paczki laysów czy kupione na deluxe dokumenty kolekcjonerskie...

Gość gość

bo całe życie faceci wmawiają im na przykładzie swojego członka ,ze te ich marne 10 cm to 15 albo i 20

Gość gość

Ja też miałam spore problemy z parkowaniem. Zawsze miałam problem z oceną odległości. Pomógł mi zakup kamery cofania. Teraz parkowanie jest znacznie łatwiejsze. Kamerę zakupiłam od firmy www.stopolgroup.pl Tam znajdziecie też multimedia, alarmy i inne urządzenia do samochodów.

Gość gosc
59 minut temu, Gość gość napisał:

Ja też miałam spore problemy z parkowaniem. Zawsze miałam problem z oceną odległości. Pomógł mi zakup kamery cofania. Teraz parkowanie jest znacznie łatwiejsze. Kamerę zakupiłam od firmy www.stopolgroup.pl Tam znajdziecie też multimedia, alarmy i inne urządzenia do samochodów.

czy reklama musiala sie tu zakrasc? to dyskusja o problemie parkowania kobiet a nie reklama urzadzen.

A co do tematu to w polsce nie uczy sie jezdzic tylko jak zdac egzamin i to jest patologia, aczkolwiek rzeczywiscie spora czesc placu manewrowego to wlasnie parkowanie i nie wiem skad potem ta nieumiejetnosc i to zarowno kobiet jak facetow, to ze kobiety maja slabsza orientacje przestrzenna to jest fakt niezaprzeczalny *sam smieje sie z zony ze zgubi sie na klatce schodowej naszego bloku* ale nie wiem skad sie to bierze. Jest na drodze kilka rzeczy ktore mnie denerwuje u innych, np. zwalnianie przed zakretem na 100 metrow przed nim, potem zatrzymanie prawie do zera i w momencie skretu wlaczanie kierunkowskazu, kurde ja mam to wiedziec wczesniej ze chce skrecac, a nie podczas manewru ktory notabene mozna wykonac 4 razy szyciej niz 5 km/h. Drugie codziennie przejezdzam przez rondo, przed nim i za nim droga 2 pasmowa z ograniczeniem do 50, samo rondo tez 2 pasmowe, no wiec na prostej na tym ograniczeniu wszyscy gnaja 80-90-100, na rondzie staja i sie rozgladaja jak tu pojechac, i korkuja, zazwyczaj prawym pasem bo jada glownie na wprost a nie w lewo ani w prawo, ja dojezdzam na rondo lewym i jade wyprzedzajac ich wszystkich, ale za rondem znow gnaja 80 i wiecej i wyprzedzaja tylko po to zeby potem jechac grzecznie bo tam dalej policja z suszarka staje czesto.

Gość Ana

Kto ma ten ma.