Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu ten sam temat wózek

Polecane posty

Gość gość

Dla syna miałam graco quatro tour deluxe potem espiro active byłam prawie zadowolona.Active okazał się wytrzymałym wózkiem. Córka obecnie jeździ w graco evo,jestem zadowolona pomimo klepania kółek o nawet najdrobniejsze kamienie . Wózek zwrotny, łatwy w składaniu i czyszczeniu ale wózek, córka i zakupy to zdecydowanie za dużo. Córa ma ponad rok i szukam wózka wytrzymałego, zwrotnego by nie miał za dużego kosza na zakupy lub z takim który bez problemu można wymontowac bo czym większy kosz tym więcej się daje do niego a potem się marudzi że wózek ciężki :-) Oglądałam espiro magic, metro pierwszy wydaje się wytrzymalszy od drugiego oglądałam spacerówkę cybex w smyku i nie wiem bo wydaje się że nie rozleci się tak szybko ale cena w zależności od sklepu 800-1090 a poprzednie ponad 500 i 600 a active nawet ponad 300 ale na allegro. Macie jeszcze coś do polecenia zależy mi też na tym by pałąk był taki jak w tych wózkach bo niektóre mają takie "kwadratowe"

Gość gość
zobacz sobie baby design enjoy, ja kupilam dla swojej roczniaczki jestem zachwycona, maly koszyk, wozek lekki zwrotny, niedrogi i ladny, udzwig do 20 kg, to moj trzeci wozek, nie ma chyba lepszego w tej cenie

Gość gość
ja mialam maclarena xl i bylam/jestem super zadowolona, jest bardzo wytrzymaly zwrotny i lekki, rozklada sie na plasko, ma bude co dobrze chroni od slonca i do tego jest lekki, dla mnie idealny bo duzo podrozuje z dziecmi i maclaren wytrzymuje te ciagle rzucanie do luku bagazowego

Gość gość
a ktos mial wozek Mura? tyle sie o nim nasluchalam, ale nie wiem.. to nasze pierwsze dziecko i jestem zielona w tym temacie, chce wybrac cos porzadnego, zeby nie martwic sie potem o wozek...

Gość gość
Skoro córka ma ponad rok.. (tzn. ile? 13 miesięcy? 18?) to przecież długo już wózka nie poużywasz, bo spokojnie przed 2 urodzinami (jak nie koło 20 miesiąca) można z wózka zrezygnować.. nie szkoda Ci kasy na coś na kilka miesięcy? może baby design mini? dobry i w miarę rozsądnej cenie.. lekki, zwrotny.. a jak chcesz te, które były droższe, to wtedy chyba lepiej kupić na ten krótki czas coś uźywanego..

Gość gość
Córa ma 13mcy i jeszcze z rok pouzywamy

Gość gość
No raczej przed 2 urodzinami nie zrezygnuje bo czesto jestem poza domem. Rezygnuje za to z espiro magic bo przeczytałam dużo opinii ze traci elastyczność i wygina się w tył co widzę po zdjęciach na allegro na aukcjach z używanymi wózkami. A ten baby design enjoy jaki jest ?

Gość gość
Mura to ciężki wózek wszyscy chwała bo drogi i na span kupują;-)

Gość gość
euro cart lira 3 nowsza wersja z pełną rączką.

Gość gość
To ja od enjoy. Ja tam jestem Zadowolona, jak masz pytania to pisz

Gość gość
A ile go już używasz czy odgielo się oparcie z stelażu w tył ? Bo niektóre ale innych marek są odchylone i dziecko już nie siedzi prosto tylko w pozycji pochylej w tyl

Gość gość
A ja zastanawiam się nad cybex callisto chicco lite way espiro active Co polecicie

Gość gość
Nygusie! Zajrzyj w google i sama zdecydujesz jaki kupić.SPADAJ z tym tematem, zajrzyj w archiwum i nie zakładaj idiotycznych tematów😠

Gość gość
Ta 13:41 wiesniara z ciebie

Gość gość
Ja bym nie kupowała espiro magic bo gdy ja go oglądałam w sklepie to wydawał mi się kiepski cybex tez oglądałam, wózek wysoki ale siedzisko malutenkie i niby do 18 kg to głowa dziecka siegalaby poza oparcie ale lepiej odbija przy krawezniku niż magic

Gość gość
ja kupiłam swojej córce wózek wielofunkcyjny Marcello LUX w firmie http://www.coletto.pl/. Jest bardzo dobry, bezawaryjny, na szczęście kółka są wytrzymałe. Lekka aluminiowa konstrukcja sprawia że wózek jest lekki. Spacerówka jest idealna dla dzieci od 6 miesiąca.