Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość

Kochane, jakie były wasze pierwsze objawy ciąży? Jakie symptomy spowodowały to że zaczęłyście podejrzewać ciąże? W którym tygodniu dowiedziałyście się że jesteście w ciąży?

Gość gość
Ja się dowiedziałam w 7 tc, objawy miałam podobne do zbliżającej się @ czyli bolące piersi i podbrzusze.

Gość gość
Bol brzucha jak na okres i jego brak, wiec zaraz w 5 tc wiedzialam.

Ja nie mam @ juz 5dni zero objawów a testy negatywne czekam jeszcze trochę i pójdę na betę jak test znów pokaże jedna kreskę .

Gość gość
Piersi tak bolesne, że ocieranie o ubranie mi przeszkadzało. I tylko to mi dało do myślenia. Zgagę zrzucałam na niezdrowy tryb życia, a brak miesiączki na zaburzenia hormonalne. Dowiedziałam się w 6 tygodniu.

Gość gość
wg kalkulatora dowiedziałam się w 3t6d, a tak dokładniej dzień po tym, jak powinnam dostać miesiączkę, objawów nie miałam żadnych do jakiegoś 7 tc

Gość gość
Nie miałam żadnych objawów, dowiedziałam się bo zaczął mi się spóźniać okres. W 8 tc zaczęło mnie trochę mdlić.

Gość gość
Bol brzucha, brak miesiaczki, zmiany na piersiach: powiekszone gruczoly montgommerego troche humory

Gość zestresowana123
hej dziewczyny ! ;) mam pewne wątpliwości.. Otóż okres mam zazwyczaj co 26 dni , czasem 27. Dziś jest już 29 dc a okresu brak . Robiłam dzisiaj po południu test - wynik negatywny. Kochaliśmy się w dni płodne, bez zabezpieczenia, a po owulacji miałam lekkie mdłości, czułam zmęczenie i zaczęły boleć mnie sutki przy dotykaniu, ciężko było nawet ubrać stanik :/ teraz już mnie nie bolą, ale widać na nich pełno żył i otoczki sutków ściemniały .. Jutro z rana zatestuję ponowie.. Miała któraś z was podobne objawy i była to ciąża ? Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na jakiś odzew :)

Gość gość
Ch*j mi nie chciał stawać a jaja wielkie jak balony.

Gość gość
Ja miałam podobne objawy ciąży, jak pms, więc trudno było rozpoznać. I byłam bardzo senna i szybko się męczyłam.

Gość gość
Ja zawsze mam męża przy każdym badaniu u inekologa nawet na fotelu i wspierał porody.A poraz pierwszy w swoim życiu biliśmy w trzecim miesiącu u ginekologa by potwierdzić ciążę!Wsparcie męża przy badaniu u ginekologa i porodzie to norma lecz nie w zacofanej polsce!

Gość gość
czesc dziewczyny! a powiedzcie mi, jesli ja zawsze mialam silny pms a teraz przed okresem nie czuje nic, a za kilka dni mam dostac, to moze to byc objaw? dodam, ze mialam owulacje teraz bo potwierdzilam to na usg. jak myslicie, robic sobie nadzieje? zawsze bolaly mnie piersi przed okresem, a teraz zupelnie nic...

Gość gośćKinga
Nudności ; / bóle podbrzusza oraz dziwne rwanie w macicy w pierwszych tygodniach ciąży. Senność do tego ; )