Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Co sądzicie o Kukizie?

Polecane posty

Gość gość
Nie ze wszystkimi jego poglądami się zgadzam, ale wydaje mi się najlepszy, dlatego na niego zaglosuje.

do popierających, a jaki on ma program wyborczy, bo w mediach słyszałam tylko o jednomandatowych okręgach wyborczych?

Gość gość
wiedza zwłaszcza w temacie jednoosobowych mandatów wyborczych, nie rozumie w jaki sposób rządzący mogą manipulować wynikami wyborów nawet w demokratycznym państwie, to populista o wygladzie alkoholika przekonany o tym, że jest jedynym patriotom,

Gość gość
1 mandatowe okręgi wyborcze ułatwiają takie manipulacje a Kukiz pieprzy co mu ślina na język przyniesie, takie pogaduchy to z kolegami przy piwie a nie w kampanii wyborczej

Gość gość
To ja wolę Korwina, który chce by kobieta miała prawo do bogatego męża oraz możliwość, a nie przymus pracy

Gość gość
Korwin jest oszołomem podobna liga jak Kukiz

Gość gość
gość dziś To ja wolę Korwina, który chce by kobieta miała prawo do bogatego męża oraz możliwość, a nie przymus pracy prawo do bogatego meza, czy zeby len mial prawo do usankcjonowanej prostytucji :D

Gość gość
Wolisz Korwina, który uważa kobiety za ciut mądrzejsze od kur? I twierdzi, ze kobiety na studiach to zmarnowane pieniądze?

Gość gość
i co fiku już nie fikasz?

🖐️ W kontekście wyborów prezydenckich jest gorszym kandydatem od Janusza Korwin-Mikkego i od Grzegorza Brauna. Pozostałych nie biorę pod uwagę, bo nieistotni. A co Ty fikuMikku sądzisz?

Nigdy nie uważałam go za osobę na to stanowisko, ALE ... doszłam do wniosku, że wybór Kukiza na prezydenta to byłaby rewolucja, nie w sensie dosłownym, bo prezydent to w Polsce nie ma wielkiej władzy ale w sensie mentalnym polskiego społeczeństwa. To mógłby być impuls, rewolucja w wyborach parlamentarnych, koniec PO, może początek passy partii Korwina. Korwin nie ma szans na prezydenta, nie pociągnie ludzi.

chcę rewolucji! Miałam głosować na Dudę, ale wtedy nic się nie zmieni, nadal będzie PO. Im większe poparcie Kukiz otrzyma tym większa szansa, że ludzie uwierzą że są inne opcje niż PO i PIS.

Gość gość
po pierwsze DUDA jest z PISU FIKUMIKUU! a brokeninside czy jak jej tam jeszcze wczoraj głosowałaby na Korwina...widać jak się orientujecie w polityce...żenada

Wiem, ze Duda jest z PISu, uważałam że to jedyny kandydat, który może walczyć z Komorowskim. A sam PIS popierałam dotychczas w wyborach parlamentarnych.

ale nie chcę już "bezpiecznej" alternatywy dla PO (mam bardzo złe zdanie o polityce PO), chcę REWOLUCJI, chcę zmian.

Całkiem trafna ocena sytuacji, ale dlaczego sporo ludzi zakłada, że JKM nie ma szans, w tym i Ty tak uważasz Fiku i oglądają się na innych? Gdyby Ci co tak uważają zagłosowaliby jednak{ zaryzykowali}na Korwina Janusza-Mikkego, to może jednak wygrałby pewnie, a tak to pewności nie ma, jedynie szansa.:P Jeżeli już mamy możliwość wyboru osoby na tak ważne stanowisko, to my jako społeczeństwo:P powinniśmy dokonać jak najlepszego wyboru. 😴 Wybór niestety może być jeden. Albo Grzegorz Braun albo Janusz Korwin-Mikke. 😴 Obiektywizm absolutny.:P

Nie musisz go lubić, wielbić, słuchać, czytać, patrzeć. Prezydent ma spełniać swoje zadanie, a JKM jest tego gwarancją. Grzegorz Braun oczywiście też. Idę, cześć.:)🖐️

Gość gość
prezydent nie ma władzy więc o co tyle hałasu?

Powiem wam tak, jak byłem młody, to byłem narodowym socjalistą, gdyby nie internet i JKM, to może nadal bym był tym idiotą, co za młodu.

Gwarancja u osoby prawej ma wartość, a Korwin obiecał, więc śpij spokojnie. Jak obiecał tak będziem, zobaczysz, fikuMikku.:P Z nicka świadczy, że masz powiązania z Korwinem. Głosuj więc.▪:classic_cool:🖐️ ♤♢♧:P