Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorcas97

Moja mama nie odzywa sie do mnie od tygodnia! !!

Polecane posty

Gość dorcas97

Moja mama przestała na mnie zwracać uwagę po tym jak zapisałam się na prawko. Mówiła ze ma to gdzieś i sama mam sobie to załatwiac. Było mi bardzo przykro, ale nic nie mówiłam bo myślałam że jej w końcu przejdzie. Ale się myliłam. Byłam miła i w ogóle, ale sytuacja była wciąż taka sama. Odpowiadała czasami tylko zdawkowe "cześć". Dzisiaj podsłuchała moja rozmowę z chłopakiem który pisze teraz maturę. Opowiadałam mu o prawku itd.. mama wparowala mi do pokoju i powiedziała ze mam być bardziej dyskretna i nie mówić mu o prawko tylko się w końcu jego matura zainteresowac. Wkurzył mnie to bo ja bardzo się nim przejmuje i często z nim o maturze rozmawiam. Poszłam do niej żeby to wyjaśnić i mówię : "mamo rozmiem ze mogłaś usłyszeć co mowie do Kuby ale proszę nie wtracaj się bo nie wiesz o innych naszych rozmowach a Kuba chce ze mną gadać o tym jak mi idzie kurs". Wkurzyła się i powiedziała ze jej przeszkadzam. Nie wytrzymałam i zapytalam czemu jest taka dla mnie. Po jakimś czasie odpowiedziała ze jej chodzi o jakas d**erele z przed 2 tyg. Bo codziennie mi mówiła ze mam się tak nie malować ( nie maluje się mocno, ona ma jakieś widzi mi się+ staram się coraz mniej ale i tak mnie krytykuje) i w końcu powiedziałam jej tylko ze ja chce tak wyglądać bo tak się czuje dobrze, że to tylko makijaz i nie odslaniam w ogóle ciała (nie lubię dekoltow ani spodnic ) i żeby się mnie przestala w końcu czepiać. No ja nie mogę. Co mam teraz zrobić? Jest mi bardzo przykro. Nie obchodze jej już chyba. Dodam że z moim ojcem nie mam żadnego kontaktu i jest mi źle ze teraz tez nie mam mamy.

Gość gośćmilennna
Twoja mam ma problem nie do Ciebie ale z soba sama,naprawde.Moze jest nieszczesliwa ,moze czuje sie nie spelniona w jakiejs roli zyciowej(?)