Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fapper

wkrotce sie zenie z wywłoką, ale za rok dwa ją zostawie

Polecane posty

Gość fapper

muszę uregulować pewne sprawy i zmuszony jestem wziąć ślub z wywłoką, ladacznica, rzygac mi się chce na mysl ze jej p**dzisko lizałem, szmacie parchatej, ale za max 2 lata ją zostawiam, niech sobie lafirynda szuka nowego mężulka uff napisałem co wiedziałem, a przekaz jest taki żebyście szmaty się nie k***iły, tylko jak mężów szukacie to macie być dziewicami

Gość gość
przekaz jest taki: żeby nie żenić się z "wywłokami, nie lizać jej pi/ź/dz/iska" i nie tłumaczyć się przed tłumami, że "zostawisz ją za max 2 lata" bo "musisz uregulować pewne sprawy". przekaz jest jeszcze i taki: jak się myśli ch/u/j/em od niego się ginie :D

Gość gość
a ty sie na męża nadajesz wszarzu?!chate masz,forsę masz,wygląd masz,prace masz,wykształcenie masz?.

Gość gość
Dziewice wyginęły wraz z dinozaurami.

Gość gość
Jak ten facet mówi to powarznie to jest jakiś j*******y albo tak traktuje kobiety jeśli to prawda to założe się że będzie ją bił i pomiatał

Gość gość
A skąd jest ta twoja wywłoka???? bo znam jedną taką, mieszka cztery domy dalej ode mnie.

Gość fapper
w odpowiedzi do 9;55 może i tak, ale tylko rok, w najgorszym razie 2 lata ;) to taki żart, natomiast co do tego czy jestem dobrym materiałem na męża, to na pewno lepszym niż ona na zone, w Polsce zarabiam 1,5sredniej krajowej wiec słabo, choć pewnie i tak lepiej od komentujących tu. mieszkanie mam, ale tak jakbym nie miał bo jest w kredycie, ale za kilkanaście miesięcy wyjezdzam muszę tylko pewne uprawnienia skonczyc i certyfikat jeden, wtedy zacznie się kasa i wezmę sobie tym razem porządna babę, na mur beton dziewica w sumie wolałbym miec mniej atrakcyjna kobietę ale dziewica , niż super d**e z dużym przebiegiem, uroda u kobiet i tak przemija po 30stce, a swiadomosc k******a pozostaje do śmierci tu wskazówka dla facetów szukających kandydatki na życiowa partnerke

Gość anless_30
Dziwny jakiś ma kobiete i trakuje jak szmatę cham cholerny

Gość fapper
odp. do 10.56 to pewnie właśnie ona!

Gość gość
Tylko nie zrob jej dzieciaka, bo wtedy juz sie tak latwo nie odczepisz.

Gość gość
Ile lat ma ta twoja przyszła żona?

Gość fapper
luz nie tykam jej bo mnie obrzydza, chyba ze szmacisko dorwie mnie jak będę nawalony

Gość gość
Gościu ty chyba teraz jesteś nawalony:-)

Gość fapper
ma 27, pewnie zmierzasz do tego ze w tym wieku to już musi miec przebieg jak passat od Niemca, ale ona już w wieku 17 miała sporo najechane

Gość gość
W takich czasahch żyjemy, że kobiety też mają trochę na sumieniu, ale skoro tak ci to przeszkadza to po jaką cholere sie z nią żenisz????

Gość gość
jako rozwodnik zostaniesz odpadem, zadna rozsadna i do teg dziewica sie za ciebie nie wezmie :P

Gość gość
ja z kolei się szanowałam, a żaden się ze mną żenić nie chce i co ty na to autorze? Może i dziewica nie jestem ale jednak miałam bardzo malo partnerow i każdy z milosci, żadnych seks przygód, a i tak nikt mi się nie oświadcza.

Gość gość
Co on ma?hooja ma,,,tylko,,,i to pewnie mizernego skoro tylko wywłoki na niego lecą.Nie musi byc ladna byle dziewica to widać jaki on piękniutki,szkaradny s'k'u'r'w'i'e'l,,i wie ze ladna nie poleci na chama i nie da sobą pomiatać,z brzydką moze sie udac.

Gość gość
znałam takiego co to był z dziewczyną bo się mu nudziło i nie chciało siedzieć w domu. Pół roku później był ślub bo chłopakowi groziło wojsko, zrobił więc szybko dziecko potem drugie, trzecie, budowa, wykańczanie mieszkania, nowy samochód, budowa domu i tak latka lecą. Z dziewczyną miał chodzić dla jaj.

Gość fapper
12;10 ---- stara zuzyta penero, nie denerwuje się tak bo polecisz na wylew, jeśli ciebie nikt nie szanuje to już wiesz dlaczego.

Gość gość
O potwierdziło sie ze ma mizernego wiec co będzie wybrzydzał,bierze co popadnie i tłumaczy sie ze wywłoka ale tylko taka go chciała,i ubliża innym porządnym paniom w złości bo wie ze o porządnej i do tego ładnej moze pomarzyć sobie ze swoim korniszonkiem.Dobra,dobra nie irytuj sie tak ,wywłoka i tak ci rogi doprawi,albo juz to zrobiła.

Gość gość
Lizał wywłoce .

Gość fapper
tłumacz sobie to jak chcesz rozdeptana żabo, sama zapewne masz wyglad rachitycznej panny z pod latarni, a jak cie będzie klient pałował na a2m to celebruj tą chwile, bo za pare lat nie zechce cie nawet "najbardziej wsciekły wilk" a na marginesie zeby nie padały argumenty o tym ze widocznie jestem za szpetny na ładna dziewice, jestem ogolnie przystojny, wysoki i barczysty, no ale tez nie wygladam jak brosnan, po drugie nie taki byl sens tego co napisalem rozwalona purchawo, tylko ropucha ze szlamem zamiast mozgu mogłaby akurat taki wniosek wyciagnac. Stary jak cie zasuwa to pewnie pokute odrawia jednoczesnie, zużyta zflaczała stara gumo:)

Uznam Cię za trolla, aczkolwiek żart mało śmieszny. Jednak gdybyś nim nie był to: człowieku, jak wielkie g****o masz w głowie? Ja tego nie pojmuje. Dziewczynę nazywasz wywłoką, jeździsz po każdym kto nie przyzna Ci racji. Wiesz jak w takiej sytuacji można nazwać Ciebie? k********.a.r.z. Jedyne określenie, które przychodzi mi do głowy, z tych bardziej "cenzuralnych". Biorę ślub, bo mam kilka spraw do uregulowania - spoko. Ale opinia "faceta z odzysku" pozostanie do końca życia. Chcesz porządnej partnerki? Znajdź taką! Ale miej jej do zaoferowania to samo.

Gość fapper
jasna sprawa, trzeba byc szczerym, jak rozwiode sie z tą kłamliwą szmatą, i ogarne się zagranicą to urobie sobie jakąś młodą emigrantkę, uwiode ją pozyjemy razem i jak bedzie gotowa to jej wytluamcze ze mialem niby żone przez rok, no ale nie wyszło. Jak będę dobry dla tej nowej, to uważam, że ona to zaakceptuje, a jeśli nie znajdę sobie dziewicy, to poprostu odpuszcze sobie prawdziwe małżenstwo i tyle poprostu chłopy, nie bądzcie frajerami, nie bierzcie sobie na żone żadnych zbolcowanych panieniek i wiadamo najlepiej miec piękną, życiowo mądrą nierozprutą kobiete, ale jak takiej nie ma, to lepiej wziąć tą zwyczajnie ładną, ale dziewice, niz supesseksowną wywłokę, tak jak ja to uczyniłem, a teraz mam za swoje.

Gość gość
Fapper a mi sie wydaje ze ty kochałeś,kochasz miloscia nieodwzajemnioną i dlatego wiążesz sie z wywloką bo tamta porządna cie nie chciala i za to cale zło winne są wszystkie kobiety.Przemawia przez ciebie złość,żal,gorycz nieszczęśnika zakochanego w innej.Tylko po co sie żenisz z lafiryndą,przecież jej nie kochasz ani ona ciebie.

"Urobię sobie młodą emigrantkę"? Ty serio tak piszesz czy się z własnym kut//as/e/m na łby zamieniłeś? Masz wysokie mniemanie, ego pewnie też wybujałe... Nie "pewnie", na pewno! Mogę się założyć. Ogólnie Panie mają wiele na sumieniu, ale Panowie wcale nie są lepsi, wiesz? I prawda - młode, głupie, czasem się nie szanują, ale... jaki Ty masz szacunek do siebie wiążąc się z taką Panią? Że to nie jest poważny związek, to proste jak drut, ale to że nie masz szacunku do kobiet jako ogółu (nawet tych porządnych) razi po oczach niemiłosiernie... I tutaj stawiam pytanie: DLACZEGO?

Gość gość
Tak masz racje,mój mąż wiedzial co robi ożenił sie z ladna madra inteligentna zaradna wyksztalcona fajna kobieta i koledzy mu zazdroszczą i dziewica .Trzeba mieć farta w życiu.

Gość gość
Penero?co to znaczy?w jakim to jest języku?ktoś wyjaśni.Autor jest chyba chory umysłowo.

Gość gość
----,-----,------,-------,------,-------,------,-------,,,