Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY dlaczego się tak lansujecie na fb? Tak się dowartościowujecie czy jak

Polecane posty

Gość gość

bo nie czaje? :o 90% dziewczyn z fb patrząc po ich profilach wydaje się zwykłą pustą laleczką, która zrobi wszystko by zabłysnąć i przeskoczyć w lansie i 'sławie fejsbukowej' swoje koleżaneczki by tym skoczył 'gul' :( Masakra co się dzieje z tymi kobietami już o 'słit fociach' i kaczych dziubkach nie wspomnę bo to jest totalna żenada...

Gość gość
no wiesz, te laski w życiu prywatnym są zwykłymi ZERAMI no to chociaż próbują w internecie nadrabiać, smutne, żałosne, tragiczne...

Gość gość
oj tam, ja mam tylko 2089 znajomych, botoks wspomagajacy ruch zasysający powietrze ustami, zwany dzióbkiem, piersi me w rzeczywistości nie istnieją, ale fotoszop skutecznie niweluje tę wadę - jestem całkiem przeciętna w porównaniu z innymi :(

Gość gość
pustaczki :classic_cool: Dlatego u mnie nie ma szans ŻADNA dziewczyna, która posiada konto na tym zdebilałym fejsbukowskim portalu

Gość ffhjnm
Niech robią co chcą, przynajmniej dzięki temu od razu widać na kogo nie warto tracić czasu :)