Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mogę kupic auto na niepełnoletnie dziecko?

Polecane posty

Gość gość

mam komornika,zrobiłam prawko i mam odłożone 4 tyś na auto,córka ma 15 lat (w maju), da sie kupić tak by auto byo jej własnoscią? nie mam rodziny i nikogo zaufanego na kogo mogłabym kupić.

Gość gość
Po pierwsze to nikt nie spisze z toba umowy na dziecko

Gość gość
no dobrze ale mogę sporzadzic akt darowizny chyba ?

Gość gość
No i zaplacisz kare za oszustwo :) nie kombinuj kobietom tylko spalacaj komornika ,umów się ze będziesz co miesiąc splacala tyle na ile cie stać a on się nie będzie fatygowal żeby ci jakiegoś rzecha zabierać

Gość gość
Byl przypadek ze komornik zabral facetowi traktor ktory nalezal do sąsiada ale ze nie mial gdzie postawic to mu dluznik pozwolil. Ostatnio w tv bylo jak komornik zabierał ludziom majatki za dlugi dzieci choc na papierze bylo ze wlasnosc rodziców. Nie zdziwie sie jakby komornik zabral corce bo stoi na twojej posesji.

Gość gość
od tego można sie odwoływać ,juz mi zajął alimenty i zasiłek rodzinny,odwołałam sie. kuzwa nie stać mnie na spłatę ,mam komornika przez US a nie przez własne durne kredyty. Bez auita nie będę miała pracy ,muszę je mieć.

Gość gość
Przeciez US ci nie podaruje :o jak wyjdzie na jaw ze stać Cie na "prezent" dla dziecka w postaci auto z którego nie może korzystać co budzi domniemanie ze to uchylanie się od wykazywania majątku ,wtedy sad przypiertoli Ci taka grzywne ze się po prostu nie opłaca