Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojazdy dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jakie pojazdy mają wasze dzieci i w jakim są wieku?

Gość gość
Auto, pociag i oczywiscie wozek ;) poltora roku

Gość gość
Od około 1 rok miał: -rowerek Pukylino (świetna sprawa) - jeździk jakiś z mickey mause (ale musiał do niego dorosnąć, ponieważ dziecko niskie i drobne, więc nie dał rady na tym na początku jedzić) Na półtora roku dostał i używał na działce taką sporą ciężarówkę oraz koparkę. Na drugie urodziny kupiłam mu rowerek biegowy Puky lr m ( a ten pukylino wywiozłam do babci, tam sobie mały jeździ po domu, jak jest). Oczywiście do tego cała masa jakiś tam małych czy większych samochodów, autobusów, koparek, pociągów itp, ale takich do zabawy, na których nie da się jeżdzić.

Gość gość
chrześnica na roczek dostała rowerek trójkołowy i autko-pchacz jeździk , obydwie rzeczy kupione zostały w sklepie internetowym http://www.gustownezakupy.pl, teraz myśle nad kupnem pojazdu na akumulator

Gość gość
Moja ma 4 latka i ma rowerek spory unibike na 2 kołach i 2 pomocnicze, hulajnogę 3 kołową porządną. Wyrosła już, ale są i czasami się bawi - rowerek 3 kołowy, smart, rowerek biegowy, jeździk policja. Ma też taki duży samochód na pedały i wielką wywrotkę, na której sama jeździ.