Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przepraszam Ciebie, cuda niewidy ostatnio widuję, więc...

Polecane posty

Gość gość
Dwa razy chciałeś mnie zabic to chyba o dwa razy za dużo nigdy ci nie wybaczę i nie chce cie widziec nigdy wiecej na oczy paskudny manipulancie,egoisto i klamco,zdradzaczu ty wstrętny,lecz sie u psychiatry,za glupi byles i jestes dla mnie

Gość gość
nigdy nie chciałem nikogo zabić

Gość gość
O rany!!!!czy te slowa są naprawdę do ciebie skierowane,?zaczynam sie bać.

Gość gość
Przeprosiny i wyjaśnienia tylko w cztery oczy chyba zasłużył/a na to aby wszystko powiedzieć.

Gość gość
R,tu nie pisze!

Gość gość
Dwa razy chciał cie zabic?napisz cos wiecej,pobił cię.Mozemy przejść na priv jeśli tak ci będzie wygodniej,odezwij się.Moze chodzic o tego samego faceta.

Gość gość
Tak,dwa a nawet trzy,bo mu odbijało Gdzie na priv?

Gość gość
zabić? czy wy się ludzie dobrze czujecie? i nadal byłaś z nim pozwalając na ten drugi a nawet trzeci raz??? paranoja :O

Gość gość
A gdzie mialam isc z dziecmi/,pod mist?.Nawet gliny zrobiły ze mnie pijaczke i. narkomanke oraz shizifreniczke,z nikąd pomocy nawet od rodziny i na policje też nie warto zgłaszać,bo predzej mi dzieci odebrac chcą niż pomoc.Już nikomu nie wierze!!

Gość gość
są przecież domy samotnej matki... mam nadzieję, że już uwolniłas się od niego

Gość gość
Nie bede dzieci poniewierac po domach samotnej matki,bo mamy swoj dom.Zreszta jak mu dom zostawie to on jakas ździre przyprowadzi,a na to nigdy nie pozwolę bo to jest dom moj i dzieci i dla dzieci!.zadna nie zasługuje na to żeby sivie w nim mieszkać a dzieci żeby sie poniewierały

Gość gość
żeby sobie w nim mieszkać..

Gość gość
no skoro dom ważniejszy niż życie to ok... to się w takim razie jego skutecznie z tego domu pozbadz, bo nie sądzę żeby dzieciom było lepiej w domu z ojcem, który próbuje zamordować matkę, a pewnie i wobec nich nie jest troskliwym tata, niż w domu samotnej matki. powodzenia.

Gość gość
Dlatego mu powiedziałam że albo sie uspokoi albo wynocha!,no i sie uspokoił nie wiem na jak długo ale ,taki mamy układ ze on na gorze ja na dole,do czasu pełnoletnosci dzieci.Potem rozwod i podział majątku.Nie sypiamy ze soba od lat,bo mnie zdradza ,zreszta jak sypiac z kims takim.

Gość gość
ps,i to prawda że nie jest troskliwym ojcem ,nigdy nie był,czesto mam o to do niego. pretensje ale on tego nigdy nie zrozumie bo w jego domu rodzinnym dzieci traktuje sie jak przedmioty.

Gość gość
Dom stoi dzięki mnie,nigdy mu go nie zostawie bo jest dla dzieci,niech chociaż tyle mają.

Gość gość
ludziska co wy wypisujecie, mam nadzieję że tylko w waszych głowach rozgrywa się ta "tragedia", bo to tragedia w rzeczy samej!! Jeśli ktoś usiłuje cię pozbawić życia naprawdę, to uciekaj jak najdalej, zgłoś na policję, do prokuratury, do różnych jednostek,,, nie bądź bierna!!! chorych ludzi albo się leczy albo izoluje:O

Gość gość
No ale czy ty będziesz miała szansę dożyć, kiedy dzieci będą dorosłe przy takim bokserze? Mnie dziwi, że siedzisz z nim we własnym domu, i jeszcze dałaś mu pokój. Polewam z ciebie, desperatko!

Gość gość
Myslicie ze tego nie zgłosiłam?,zgłosiłam nie raz,ale polucja w tym kraju to ,potrafi tylko zwaluc cała winw na kobiete i jeszcze z niej zrobic pijaczke,narkomanke,shizofreniczke puszczalską i zła matké..Cytuję,"Pani go sprowkowała",itp.Teraz wiem że nie warto szukać pomocy bo wiecej z tego problemow niż pociechy.

Gość gość
A dzieci już i tak były zestresowane całą to sytuacją,wiec ten gnoj stalker postanowił jeszcze bardziej ich zestresować...dowalając ich matce i niszczac ją.

Gość gość
Mnie pobił i zgłosiłam sprawę na policję.Przeszłam cała procedurę i ukarali tego typa.Żałuje tylko ze taka mądra i inteligentna kobieta dałam sie w to wciągnąć,ze po pierwszej agresji jego nie zareagowałam jak nalezy.Dałam sobie radę,ciezko było ale już jest ze mna w porządku.Chciał mnie zabić jak sie naćpał .Nie mam na szczęście małych dzieci ,mój syn jest juz dorosły.Nie był moim mężem na szczęście.

Gość gość
No to. ja miałam dokładnie tak samo,był agresywny kiedy sie nacpal ,jest moim mezem ale podobno ma rok starsze dziecko z inną Moj syn ma 17. Moze to ten sam R.?

Gość gość
Tamten byl po rozwodzie,to nie ten sam,tamten jest za granicą,chyba.Ma dziecko .

Gość gość
a czemu o tym piszesz? :( przecieś nie myślisz że ten on właśnie to ccyta :( skoro tak musisz go kochać chyba

Gość gość
nie czyta,za glupi na to,chce ostrzec inne kobiety przed toksycznymi typami,mam juz kogoś ,nie jestem sama ale wiem jak jest trudno z tego wyjsc i uwolnić sie od tyrana i agresora ,i to zazwyczaj fajne babki sie nabierają na takich .