Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam tej jedynej.

Polecane posty

Gość gość

witam mily sympatyczny szczery wrazliwy facet.spokojny bez nalogów-ceniacy cisze spokój spiew ptaków pozna chetnie Pania o podobnych cechach charakteru.Taka zwyczajna dziewczyne ktora ceni takie zwykle spokojne codzienne zycie -wiecej napisze po kontakcie osob zainteresowanych.

Gość gość
W czym jest haczyk?

Gość gość
o matko, słuchać śpiewu ptaków? może gdybyś wziął gitarę i dla śmiechu grał na niej i śpiewał..to czemu nie. Siedzieć cały dzień na ławce i słuchać śpiewu ptaków? ok ale po 70 ;)

Gość gość
zależy jakich ptaków

Gość gość
Ja sie chce skontaktowac

Gość gość
ile lat?

Gość gość
witam tu autor tematu.gdyby ktoras z Pan chciala napisac podam gg.Jesli chodzi o wiek to po 30 jestem.wygladam na mniej.

Gość gość
jedna jedyna to jest twoja ręka która nidy cię nie zdradzi ani nie porzuci a zawsze zrobi ci dobrze z kobietami jest inaczej niż z twoją ręką

Gość gość
Lepiej uciekaj z kafe tu kobiety są niemiłe a wręcz chamskie! Zaraz będą Cię wyzywać od koniobijców, prawiczków, ścierwa bo szukasz tej jedynej! Ratuj się!

Gość mała szara myszka
Myślę że taki mężczyzna powinien szukać na forach randkowych i w realu bo tutaj naprawdę niektóre kobiety są wredne. Gdyby nie fakt ze jesteś dość sporo starszy z chęcią bym się z Tb poznała, uwielbiam spokój, ciszę, nie lubię imprez, alkoholi (wszystkich), nie pale, zamiast klubów wole chodzić do teatru, kina, parku, kawiarni, planetarium i inne miejsca podobne :)

Gość gość
Wredne małpy tu są :D Uciekaj!

Gość gość
szara myszka :)

Gość gość
witaj szara myszko -ciekawie piszeszesz z checia CIE POZNAM.BEDZIE MI MILO.jesli sie odezwiesz.

Gość gość
witaj szara myszko.Bedzie mi bardzo milo jesli sie odezwiesz.

Gość mała szara myszka
Nie wiem tylko czy moje hobby nie przeszkadzało by Ci :)

Gość gość
o czym mowisz?

Gość gość
Dzień dobry myszka:)

Gość mała szara myszka
Uwielbiam malować, rysować, wiec gdy to robie nie lubię jak ktoś mi przerywa przeszkadza, interesuje się również kuglarstwem, dlatego bardzo rzadko ale zdarza się że coś pobije, zepsuje (w ciągu 3 lat zdarzyło mię się to 4 razy) No i jak większość ludzi mam swoje dziwactwa, ja mam świra na punkcie paznokci, dlatego nie potrafię patrzeć na obgryzione, brudne, a u kobiet na niepomalowane paznokcie, sama swoje maluje co 3/4 dzień :P

Gość gość
Ideał :D

Gość oszkaa
Faktycznie po dwoch zdaniach mozna stwierdzic ze ideal.

Gość gość
Faktycznie to był żart Oszka :) Nie można..trzeba się spotkać i pogadać w cztery oczy ;) :D

Gość gość
podaje moj nr gg 4565909.nawet jak niedostepny bede odpisze.Pozdrawiam.

Oczywiscie, bo tutaj to wiekszosc sciemnia.

Gość etna dla
hej-mam 3o lat-uwielbiam podróże,spacery,basen,inteligentne rozmowy ale lubie tez powariowac,posmiac sie,i podejsc powaznie

Gość gość
Czas odciąć się od kafe ;) udanej majówki Damy :)

Gość gość
Tak, miłej udanej majówki i słonecznych dni :)

Gość gość
podnosze

Gość bufcio
Ano właśnie, dlaczego taki facet szuka „tej jedynej” na tym forum? Nie uważasz, że to nie jest najlepsze miejsce do tego? Sam widzisz, ile trolli już Ci odpowiedziała, a konkretnych odpowiedzi od kobiet brak. Też mi się wydaje, że powinieneś poszukać na jakichś portalach randkowych czy chociażby forach dla samotnych. A nie tutaj. Jest mnóstwo portali dla singli, nawet jeżeli nie chcesz płacić, to też taki portal znajdziesz. Z takimi jednak należy uważać, bo skoro darmowy, to różne osoby mogą tam założyć konto, podszywać się pod innych itp. Ja wolę płatne, sam mam konto na mydwoje i jestem bardzo zadowolony, ale wiem, że nie każdemu pasuje, żeby płacić za portal. Dlatego są darmowe, gdzie pewnie też prędzej czy później można spotkać kogoś normalnego. Zastanawiam się tylko czy taki spokojny człowiek jak Ty, będzie potrafił się odnaleźć tam. Może jednak lepiej byłoby Ci na portalu matrymonialnym, jest inny poziom kultury i normalne osoby można spotkać, no tylko jest ta opłata. Ale jest niewielka, więc jeżeli Ci to nie przeszkadza, to polecam.