Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulka84

Ciąża po ciąży pozamacicznej.

Polecane posty

W styczniu miałam usunięta ciaze pozamaciczną. Była w prawym jajowodzie . Miałam operacyjnie otwierany brzuch bo ciaza miała już 8 tyg i pękła. Jajowód zachowany. teraz chce na owo zajsc w ciaze. Boje się ze sytuacja się powtórzy. Czy powinnam próbować zajsc w ciaze prawym jajowodem czy obserwować owulacji z lewego? Nie mam pewności ze lewy jest sprawny a może podczas operacji udroznili mi prawy? Kompletnie nie wiem co robić a strach jest ogromny.

Gość gość
Wiesz planowanie to jedna sprawa, a organizm ludzki druga, owulacje mozesz miec np z lewegob jajnika, a komorke przechwyci prawy jajowod, bob jest to jak najbardzoej mozliwe, wiec jeżeli ginekologicznie jest ok to dzialak i juz

Mój ginekolog nie wie czy podczas operacji miałam udrozniony jajowod i radzi abym zachodziła lewym. Mam już mętlik w głowie. Mam teraz owulacji z prawego jajowodu i bije się z myślami czy działać cz czekać kolejny miesiąc na owu z lewego. To już 3 miesiąc jak czekam na lewy i albo nie ma owulacji w ogóle albo jest z prawego. Jak się w 4 miesiącu by okazało ze znowu z prawego to chyba oszaleje.