Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Najlepsze wymówki piratów drogowych:)

Polecane posty

Gość gość

No dobrze panie i panowie jak tam z waszą pomysłowością? Ja dziś jechałam z dwiema koleżankami i siostrą zakonna na spotkanie z pewną grupą młodzieży. Niestety przekroczylam prędkość (o 20 km/h) i na moje nieszczęście trafiłam na psy. Musicie jednak wiedzieć, że siostra Odetta ma taką przypadłość, że jak zaśnie to tylko wuwuzela przylozona do ucha może ja obudzić. Postanowiłysmy to wykorzystać i kiedy piesek podszedł do samochodu spanikowane tłumaczylysmy mu, że siostra zemdlala! Policjant kilka razy poszturhał siostrę ale kiedy ta się nie ruszala przystąpił do akcji ratunkowej. Przy wyciaganiu siostry z auta nastąpiło przebudzenie haha:D spanikowane siostra nie ,, oprzytomniala" jeszcze więc poinformowałysmy ja, że zemdlala w aucie i kiedy policjant (idiota) spytał ja czy to prawda ta zjechała go wzrokiem i odrzekła, że nie może tego pamiętać hah^^ panowie pięknie nas pożegnali i poprosili siostrę o modlitwę. W samochodzie siostra Odetta uśmiechnęła się do nas i powiedziała, że dobrze, że nie kazalysmy jej udawać, że rodzi^^a wasze?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować