Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość magdakoch

Krwawienie z odstawienia

Polecane posty

Gość magdakoch

Witam :) Od niecałego roku zażywam tabletki Vibin mini. Wszystko było w porządku, żadnych objawów niepożądanych. Krwawienia z odstawienia zwykle pojawiały się około 3. dnia po odstawieniu. Wyglądały jak normalny okres, mniej lub bardziej obfity, ogólnie bez zastrzeżeń. Problem pojawił się teraz. W 3. tygodniu zażywania tabletek stosowałam globulki dopochwowe z kwasem hialuronowym i mlekowym, gdyż "poobcierałam" się przy stosunku. Bardzo mi pomogły, martwiło mnie tylko to, że rano praktycznie nie wyciekały. Stąd moje, może głupie pytanie. Czy możliwe, żeby one jakoś tam, w środku zostały ? I teraz tak brzydko wyciekają? Teraz mam coś, czego krwawieniem nie mogę nazwać... jakieś plamienie, które bardzo szybko zasycha na wkładce, wręcz kruszy się, przy napięciu mięśni wypływa pianowata, prawie czarna, gęsta ciecz. Czasami połączona ze śluzem. Śmieję się, że wygląda jak czekoladowy Bakuś... ;/ Mam stałego partnera od 4. lat, oboje dbamy o higienę, nigdy nic takiego nie było. Tabletki przyjmuję regularnie, nie zapomniałam o ani jednej, a w drugim tyg. przyjmowania tabletek współżyliśmy z narzeczonym dwa razy z finałem w środku. Nic nie swędzi, nie piecze. Co to jest ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować