Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przekształcić koleżeństwo w coś więcej? a może to już jest coś więcej?

Polecane posty

Gość gość

poznaliśmy się na jednym z portali internetowych, najpierw rozmawialiśmy na gg, poznawaliśmy się, dużo nas łączy, słuchamy tej samej muzyki itd. dużo rozmawialiśmy, po jakimś czasie podał mi swojego fb i gadamy na fb codziennie, podsyła mi jakieś linki, gadamy typowo jak znajomi. czasami mam takie momenty kiedy czuję, że on się nieco otwiera, mówi np o swojej byłej, zaznacza że już ich nic nie łączy, wysyła mi np linki ze zdjęciami fryzur i podpytuje się jak ma się obciąć, bo niedługo idzie do fryzjera itd. czuję że z każdym dniem jest lepiej. on zagaduje do mnie, zawsze zagada, nawet wysyłając jakiś link itd. jest w moim mieście co 2 tygodnie ze względu na naukę, nie wiem jak zainicjować spotkanie, jak się zachować i jak przeciągnąć go na swoją stronę, tak by coś mogło być z tego, żeby np częściej wpadał tutaj a nie tylko 2x w miesiącu. nie widzieliśmy się na żywo jeszcze, choć jest przystojny i to bardzo!!

Gość gość
Ty mu powysylaj linki z czyms aby to on tym razem ci doradzil zaproponuj piwo na majowke albo później zależy kiedy będzie.