Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdość23

Kobiety o okrągłej twarzy

Polecane posty

Gość mamdość23

Mam kompleks z tego powodu. Inni przekonują mnie że to super nie widać starzenia, człowiek wygląda młodo i radośnie jednak osobiście uważam że to wcale takie fajne nie jest. Mimo ze jestem kobietą po 20-stce to czuje sie jak nastolatka;/ Co do facetów to też interesują się mną tylko młodsi ode mnie dla starszych albo w swoim wieku wyglądam pewnie jak dziewczynka.. Chcialabym poczuc się jak kobieta jednak kiedy patrzę w lustro widzę nastolatkę.. Jak Wy kobiety radzicie sobie z tym? Pogodziłyscie się? Szkoda że nie ma łatwego sposoby na zmienę rysów twarzy

Gość gość
Poczekaj. Docenisz to po 30stce :)

Gość podłużna twarz
hym, ja mam wybitnie nie okrągłą twarz, a wszyscy mają mnie za gówniare, i mówią że w twarzy mam coś z dziecka. wydaje mi się, że kształt twarzy tu nie ma znaczenia

Gość mamdość23
Może i po 30-stce docenie o ile do tego czasy bede mieć w ogóle faceta:) ja z własnych obserwacji jednak uwazam że twarz okrągla wyglada dziecinnie i cieżko zobaczyć w niej dojrzałą kobietę

Gość gość
z wiekie rysy stają się wyraźniejsze, więc kiedy inne będą pomarszczone, Ty będziesz miała piękne kości policzkowe i młodą twarz

Gość gość
Nie wiem czy to zalezy tylko i wylacznie od ksztaltu twarzy. Moja twarz jest pociagla i z wystajacymi koscmi policzkowymi, a i tak od wielu osob slyszalam, ze nie wygladam na swoje 22 lata. Wszystkie granice przekroczyly juz osoby ze szpitala (kiedy bylam bez makijazu), ktore mylily mnie z 15/16 latka :D Byc moze to zasluga zadartego nosa.

Gość gość
pogadajmy jak będziesz miała 42, w wieku 22 to nawet przez ubrania będą ci mniej dawać

Gość mamdość23
Pewnie większość z Was ma sporo racji nie mowie , że nie. Jednak marzy mi się twarz z wyraźnie zaznaczonymi kośćmi policzkowymi i ten owal wyraźny ale cóż... orientuje się ktoś czy ostrzykiwanie twarzy kwasem hialuronowym daje jakieś efekty?

Gość gość
Ja tak wieku 20 + tez narzekałam na okrągła twarz ale teraz po 30 jest mi żal ze tak mi się rysy twarzy zmieniły bo wyglądałam ładniej , teraz mam wyraziste rysy ale Nie wygląda to dobrze

Gość gość
Wystarczy konturowanie bronzerem 🖐️

Gość mamdość23
Korzystam z bronzera jakieś efekty są małe wyszczuplające ale szału tez nie ma ;)

Gość gość
Ja mam wystające kości policzkowe i nigdy nie lubiłam swojej twarzy kiedy byłam młoda i chuda, same kości i oczy było widać, teraz utylam z wiekiem trochę i bardzo się sobie podobam, zrobiło się bardziej okrągło i te kości stały się ładne a nie jaj eksponat czaszki z muzeum . Bozesz ile ja lat miałam ten kompleks.

Gość gość
Z wiekiem z Ludzi wychodzi charakter, widać go na twarzy, dobry człowiek staje się piękny, sucza choćby najcudniejsza za młodu staje się suczem, wszystko widać, można po czterdziestu latach przeczytać człowieka z jego twarzy. Dużo się uśmiechaj i kochai ludzi w drugiej połowie życia będziesz piękna.

Gość gość
A na zdjęciach wyglądasz jak ziemniak. Okrągła twarz jest brzydka. Sam mam taką i wiem, że to najbardziej niefotogeniczny rodzaj twarzy. Nie znam żadnej modelki z okrągłą buzią, a to mówi samo za siebie. Okrąglą twarz również pogrubia...

Dokładnie cała prawda aby wyjść dobrze na zdjęciach trzeba zrobić conajmniej kilkadziesiąt poz i zdjęc najlepiej bokiem a na zdjęciach robionych przez kogoś to prawdziwa porażka... co do modelek to znam kilka np. Miranda Kerr

Gość gość
To prawda, te okrągłe buźki są mniej fotogeniczne. Nie wiem dlaczego tak jest.

Gość gość
Pucołowata mordka świadczy o pochodzeniu wiejskim. Nawet jeżeli urodziłaś się w mieście to na pewno twoi krewni byli ze wsi.

Gość Miranda gość
Tak realnie przeważnie okrągłe twarze lepiej wyglądają, ale niestety na zdjęciach prezentują się nieco gorzej. Dlatego warto stosować pewne triki, jeżeli chce się super wyglądać na fotce. Przede wszystkim trzeba mocniej podkreślić oczy i odpowiednie konturowanie twarzy. Najlepiej zaopatrzyć się w dobry zestaw pędzli np. kavai http://puderek.com.pl/pedzle-kavai/1576-kavai-20-pedzel-do-konturowania-twarzy.html i wtedy łatwiej będzie nałożyć odpowiednio róż, bronzer lub rozświetlacz.

Gość gość
Nie ma się czym martwić :) Podobno te wychudzone kobiety szybciej się marszczą, a te okrągłe buźki długo ładnie wyglądają

Gość gość
A od czego jest photoshop???? Przecież lepiej zrobić obróbkę i będzie ok

Gość gość
Ja mam okrągłą buźkę i zadarty nos. Mam 29 lat, a każdy daje mi 20-22. Męża mam i powodzenie tez miałam i dalej mam :) Chociaż i tak zauważam, że te rysy już mi się powoli wyostrzają, jakieś 10 lat temu to w ogóle wyglądałam na niepełnoletnią i zawsze miałam problem żeby wejść gdzieś do klubu czy alkohol kupić haha

Gość gość
A na zdjęciach ładnie wychodzę, przynajmniej sobie się podobam i inni też komentują, że ładnie, nawet obce osoby. Modelką nigdy nie chciałam być, także nie przeżywam, że te rysy nie są idealne.

Gość gość
Ktoś dobrze napisał ze okrągła twarz na zdjeciach wygląda jak ziemniak, ja mam taka i zawsze ze stresem patrzę na moje zdjecia zrobione znienacka przez fotografa np na baletach bo bardzo rzadko kiedy dobrze na nich wygladam :(. Ktoś ma ten sam problem?

Gość gość
Też tak mam. Ale pocieszę Was dziewczyny, zwłaszcza te niefotogeniczne, że lepiej gdy w rzeczywistości jest się piękniejszą a nie odwrotnie:D

Gość gość
Okrągłą sie ma tak do 30, a potem twarz się staje pociągła.